A un punt!

21 Abril 2018 Fran Capell
L'Europa ha perdonta la primera 'pilota de partit' L'Europa ha perdonta la primera 'pilota de partit' Fran Capell

El Juvenil A escapulat ha empatat a casa contra el Josep Maria Gené (2-2) i haurà d'esperar una setmana més per certificar l'ascens de categoria.

Lliga · Jornada 30 · 21/04/18 · 17:15 hores

2 - 2 JOSEP MARIA GENÉ

Els escapulats necessitaven guanyar i les ensopegades de Jàbac i Mollet. Aquestes últimes han arribat, però els graciencs no han pogut sumar els tres punts, sinó només un. Això farà que la propera setmana sigui decisiva: si l'Europa suma ni que sigui un punt a Reus, haurà ascendit matemàticament. També ho farà, sense sumar cap ni un en el que queda de lliga, si els seus perseguidors no fan el 100% de punts restants.

Quant al partit d'avui, aquest ha començat molt bé quan Kengo, de cap, ha rematat a la sortida d’un córner i ha obert el marcador pels europeistes. Poc després, Reyes ha empatat aprofitant-se d'un bonic retall. La possessió de la pilota ha estat escapulada durant tot el matx però s’ha accentuat després del gol visitant. Ricki i Iñaki han tingut ocasions per desfer l’empat però la pilota no ha volgut entrar. En una d’aquestes, Iñaki ha xutat al pal dret de Juan.

A cinc minuts del final, Ricki ha aprofitat un error del porter en la passada i ha marcat per dalt picant molt bé la pilota davant la sortida de Juan. Resultat merescut al descans. A la segona part, diverses arribades més dels graciencs feien presagiar que el tercer gol no es faria esperar. Aquest no només no ha arribat, sinó tot el contrari: Carlos Mario, a divuit minuts del final, ha etzibat un cacau des de la frontal on David Aragón, tot i estirar-se bé, res ha pogut fer.

El Juvenil A gracienc ha intentat pressionar més amunt en els darrers minuts i ha tingut ocasions, però les presses i la manca de punteria han impedit que la pilota tornés a visitar el fons de la xarxa. La festa per l'ascens haurà d'esperar, almenys, una setmana més.

EUROPA: David Aragón, Franc, Marc, Pau, Sori, Kengo, Joel (Xavi Pons, 67’), Joan (German, 80’), Tarik (De Celis, 80’), Ricki i Inaki.

JOSEP MARIA GENÉ: Juan, Yevgen Kashchiy (Coltrane, 65’), Adrián (Bouvery, 85’), Davis, Chen, Alcántara, Wang (Tomás, 80’), Porta, Carlos Mario, Iker (Casas, 65’) i Reyes.

ÀRBITRE:
Marcos Fernández, assistit per Erik Vilches i Oriol Martínez.

TARGETES:
Grogues a Joan i Franc (Europa) i a Carlos Mario, Chen i Reyes -dues i expulsió minut 89- (Josep Maria Gené).

GOLS: 1-0 (Kengo, 5’); 1-1 (Reyes, 11´); 2-1 (Ricki, 41’); 2-2 ( Carlos Mario, 72’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa pujarà a Divisió d'Honor la propera jornada si suma un punt o qualsevol de les properes, comptant també la següent, si els seus rivals directes no fan el 100% de punts en joc.