Abonats a l'empat

27 Setembre 2015 Nicolás Arlanzón
Una disputa de la pilota en el duel del Juvenil A Una disputa de la pilota en el duel del Juvenil A Nicolás Arlanzón

Al Juvenil A de l'Europa se li ha escapat la victòria en els minuts finals d'un dur partit que no ha sabut tancar. Els escapulats han empatat a Bellvitge (1-1) encaixant la diana de l'empat local a quatre minuts de la finalització de l'encontre.

Lliga Nacional · Jornada 5 · 27/09/15 · 12:15 hores

BELLVITGE 1 - 1 EUROPA

El duel ha començat amb els dos equips molt actius, encara que semblava que el Bellvitge estava una mica millor creant mol perill sobretot des del córner. El partit ha continuat amb molt nerviosisme per les dues parts fins que al minut 22 ha arribat la primera ocasió clara per part dels locals. Després d’una bona jugada per la banda, el davanter ha estavellat la pilota al travesser. Per part de Europa, el seu joc ha començat a millorar en la segona meitat d’aquesta primera part. Ha estat llavors quan, carregant el joc per l’esquerra, han començat a crear més perill.

No obstant, la jugada del gol ha començat per la dreta amb una bona arrancada de Pol al contraatac. El porter no ha refusat bé la passada que ha intentat buscant el seu company Soto, qui ha aprofitat aquesta situació per espitxar la pilota al fons de la xarxa. A partir del gol, el Bellvitge ha intentat refer-se abans de la mitja part, però no han tingut gaire èxit en el seu propòsit de marcar en una porteria ben defensada per Jona. La segona meitat ha començat amb una tònica semblant, amb un Europa molt aplicat en defensa evitant que el rival s’apropés a l’àrea. Amb un joc poc vistós, poc abans del minut 20 els visitants han tingut de nou una clara ocasió per distanciar-se, però Soto no l'ha pogut aprofitar i ha enviat la pilota lluny del seu objectiu. Pocs minuts després, tampoc ha superat el porter en un clar 1 contra 1 a pesar del seu gran esforç.

No és l’únic que ha pogut fer gol per part de l’Europa, ja que Pol ha pogut marcar en una jugada en la que el porter local ha sabut refer-se del seu error i ha atrapat la pilota que prèviament l’havia superat. El Bellvitge, apart de pels errors en atac del Europa, s’ha aprofitat del joc físic que han aplicat en aquests darrers 45 minuts. L’àrbitre no ha sabut imposar-se al llarg d’aquesta segona part i el partit s’ha endurit bastant, cosa que als locals ja els hi anava bé. De totes formes, l’Europa ha tingut una nova opció per posar el 0-2 abans que, després d’un bon llançament de córner, Albert empatés (1-1) el partit quan només faltaven 4 minuts de partit.

Finalment, els dos conjunts han tingut noves ocasions abans de que s’arribés al minut 90, però no les han materialitzat. D’aquesta manera, l’Europa ha sumat el quart empat de la temporada i se situa en la catorzena posició de la classificació. El proper matx el disputaran el proper cap de setmana com a local contra el Mataró.

BELLVITGE: Lluis, Sergi, Gerard, Josep (Ander, 76’), Mario, Albert, Erik, Marc (Alejandro, 60’), Erik, Adrià (Ignasi, 60’) i Joel.

EUROPA: Jona, Alejandro, Marc, Carlos, Sergi (Andres, 71’), Javier, Xavi (Briam, 60’), Ignasi, Soto, Pol i Ferran (Marc, 85’).

ÀRBITRE: David Baron assistit per Oscar Calomarde i Yeray García.

TARGETES: Grogues a Gerard, Erik i Marc (Bellvitge) i Briam, Andres, Sergi i Carlos (Europa).

GOLS: 0-1 (Soto, 33’) ; 1-1 (Albert, 86’).

Jornada 5 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Marc i el porter Tomàs / Pel Bellvitge han restat a la banqueta: Ivan i el porter Toni. Partit disputat a bona temperatura malgrat els núvols existents durant la primera meitat.