Al Juvenil se li resisteix la victòria

17 Octubre 2015 Nicolás Arlanzón
Taules al Nou Sardenya Taules al Nou Sardenya Nicolás Arlanzón

Els escapulats no han fet valer el seu domini i han sumat un nou empat davant el Cambrils (1-1) en un partit que tenien controlat, especialment a la primera part. La picabaralla final va ser el resultat de l’enduriment del partit a les acaballes.

Lliga Nacional · Jornada 8 · 17/10/15 · 17:15 hores

1 - 1 CAMBRILS

Després de la derrota de la setmana passada, el Juvenil ha sortit al camp demostrant que ho anava a donar tot per emportar-se la victòria. Podria dir-se que gran part dels primers 45 minuts han estat un autèntic monòleg dels locals. Malgrat aquest fet, no han estat capaços de resoldre amb èxit cap de les oportunitats que han tingut per posar-se per davant en el marcador. Una de les més clares minut 32, quan el porter del Cambrils ha hagut de fer un gran esforç per enviar a córner una centrada de Soto que es va anar enverinant a mesura que s’aproximava a la porteria.

Pocs minuts després, quan tot feia pensar que l’equip local s’avançaria, els visitants, en l’única ocasió que han tingut fins el moment, han fet el 0-1. La defensa de l’Europa ha errat en el marcatge permetent que el seu rival rematés dins de l’àrea, enviant d’aquesta forma la pilota al fons de la xarxa. Després del gol, els escapulats han mostrat el seu caràcter lluitador i han seguit controlant el partit, cosa que ha facilitat aproximar-se amb un cert perill. Fruit d’això, pocs minuts després ha arribat la jugada per a igualar el matx. Xavi ha penjat magistralment una falta des de la banda dreta i Carlos ha aprofitat per fer l’empat amb una bona rematada de cap que va entrar després de picar el pal.

Tònica diferent a la segona part on cap dels dos equips s'ha imposat d'inici. Tots dos han tingut ocasions no materialitzades per desfer l'empat. Pels locals, Ferran ha estavellat la pilota al pal després de fer un gran xut amb l’exterior, mentre que per l’equip visitant el perill ha arribat amb una centrada-xut que dirigida al travesser. Al minut 21, després d’una jugada de Soto dins de l’àrea, Guti ha tingut una nova oportunitat, però el seu xut ha marxat lluny de la porteria. A partir de la segona meitat d’aquests darrers minuts, el partit s'ha convertit en un matx d’anada i tornada amb tots dos equips buscant el segon gol. Per aquest motiu, també s'ha endurit força.

Sota aquesta intensitat, l’Europa ha tornat a semblar-se una mica al de la primera part i, després d’una centrada de Ferran des de l’esquerra, Soto ha tingut una nova ocasió de gol on la defensa del Cambrils ha tret la pilota sota els tres pals. No ha estat l’única que ha tingut el davanter, ja que pocs minuts després tampoc ha tingut èxit en un 1 contra 1 davant el porter visitant. L'Europa no deixava de buscar el gol i al Cambrils semblava anar-li bé l'empat, perdent temps. Malgrat això, han estat els visitants els que han gaudit d'una de les últimes oportunitats, però Jona s'ha mostrat molt segur sota pals sense passar la pilota. Abans de la finalització del matx, després de més de 6 minuts d’afegit, l’Europa hauria pogut fer el 2-1 amb una centrada des de la distància que ha botat dins de l’àrea, però el porter del Cambrils ha pogut refusar la pilota.

Amb el xiulet final de l’àrbitre ha arribat el lamentable fet que ha marcat el partit, ja que tots dos equips, juntament amb tècnics i alguns aficionats, s'han vist embolicats en una picabaralla que, afortunadament, no ha anat a més. Esperem que imatges com aquestes no tornin a tenir lloc.

EUROPA: Jona, Sergi, Vicente, Eloi, Carlos, Bautista (Varona, 71’), Soto, Brandi (Pol, 84’), Guti, Prats i Ferran.

CAMBRILS: Jose Luis, Joel, Gerard, Nicolás, Gerard Colomé, Oriol, Ramón (Aarón, 76’), Brian (Joel Sarmiento, 73’), Iván Bruno (Georgio, 85’), Karen i Miguel Ángel.

ÀRBITRE: Jorge Pertegal assistit per Roger Rodríguez i Fredy Leonel Aureol.

TARGETES: Grogues a Vicente (Europa) i a Jose Luís, Iván Bruno i Aarón (Cambrils.

GOLS: 0-1 (Miguel Ángel, 34’) ; 1-1 (Carlos, 38’)

Jornada 8 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Lluis. Pel Cambrils ha restat a la banqueta: Javier. Partit disputat a una temperatura pròpia de la tardor.