Amb la punteria desviada

17 Febrer 2018 Fran Capell
Una jugada del partit disputat aquesta tarda a Gràcia Una jugada del partit disputat aquesta tarda a Gràcia Fran Capell

Partit intens però sense gaires ocasions el que s'ha viscut avui a la tarda a la gespa del Nou Sardenya entre Juvenil A i Nàstic B (0-0 final).

Lliga · Jornada 22 · 17/02/18 · 17:15 hores

0 - 0 G. TARRAGONA B

Semblava que avui podia ser un dia propici per treure els tres punts davant un Nàstic B situat en zona tranquil·la. Per això, l'Europa ha començat pressionant als tarragonins amb intensitat però s'ha trobat amb un filial grana molt ferm i que no s'ha arronsat en cap moment.

Pau, al minut 8, ha tapat llençant-se a terra quan Sergio anava a afusellar dins l’àrea petita. A l'equador de la primera meitat és quan l'Europa ha buscat més el gol: Iñaki ha rematat alt una centrada de Joan des de banda dreta. Poc després, Iñaki ha rematat de cap al travesser després d'una pilota pentinada per Tarik. Bons minuts de l'Europa que han provocat un altra opció en atac quan Joel ha fet una bona jugada personal però rematava, fos, a les mans de Ricky. A les acaballes de la primera meitat i inicis de la segona part el partit s'ha igualat força i la pilota llarga intentant buscar l'esquena de les respectives defenses ha estat una constant.

Al minut 55, Joan s'ha trobat amb una centrada rassa de Joel, però ha xutat molt alt amb tot al seu favor. El Nàstic B ha fet un pas enrere donant per vàlid l'empat i l'Europa ha fet un canvi ofensiu amb l'entrada de Ricki per intentar trencar la igualtat, sense sort. Als darrers minuts, l'Europa ha posat setge a la porteria visitant a pilota aturada i Jordi ha estat apunt d'aprofitar-ho però ha rematat alt. Quan faltaven quatre minuts per acabar, Tarik ha tingut la victòria als seus peus, però ha creuat en excés davant la sortida del porter tarragoní. Tercer empat consecutiu en una lliga on costa molt guanyar.

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Pau, Jordi, Albert Grau, Kengo, Joel, Joan (Ricki, 69’), Iñaki i Tarik.

G. TARRAGONA B: Ricky, Danés, Alfredo (Reca, 89’), Ruíz, Jose, Joan, Íker, Albert, Sergio (Céspedes, 89’), Pere (Robledo, 89’) i Ximénez (Álvarez, 79’).

ÀRBITRE: Xavier Ariño, assistit per Guillermo García i Enrique Pardo.

TARGETES: Grogues a Ruíz i Danés (G. Tarragona B).