Amb més cor que cap

20 Febrer 2016 Fran Capell
El Juvenil A es complica la situació classificatòria El Juvenil A es complica la situació classificatòria Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa ha acabat pagant car el mal inici de partit i no ha estat capaç de capgirar el marcador a la segona part. La 'Uni' Bellvitge ha dominat la primera part i s'ha mostrat més efectiva que els escapulats (1-3).

Lliga Nacional · Jornada 22 · 20/02/16 · 17:15 hores

1 - 3 BELLVITGE

L'Europa ha sortit endormiscat i el seu futbol ha semblat força imprecís en els primers instants del matx. Això ho ha aprofitat el conjunt visitant i un gran Eric Jiménez feia el primer gol de la tarda d’un fort xut des de fora l’àrea. El gol ha deixat grogui a l'Europa. El quadre escapulat no ha arribat amb cert perill ofensiu fins al minut 25 quan Varona ha centrat des de banda dreta però ni Ferran ni Soto han aconseguit rematar una pilota que s'ha passejat per davant de la porteria de Lluis. Quan semblava que el conjunt gracienc s'havia estirat per buscar l'empat, el Bellvitge ha fet el segon: xut de falta llunyana que ha entrat pel bell mig de la porteria escapulada i sorprenent Luque.

Aquest gol ha fet reaccionar l'Europa i tan sols cinc minuts després Carlos ha rematat un córner i escurçava diferències. Han estat, llavors, els millor minuts dels graciencs i les arribades a la porteria defensada per Lluis s'han fet presents. Xavi Prats ha estat víctima d'un clar penal cinc minuts abans de la conclusió de la primera part i que l'àrbitre no ha volgut xiular. La darrera jugada de la primera part ha estat un cop de cap de Juan Carlos que ha aturat Lluis. La segona part ha començat amb domini escapulat. Primer Prats s'ha plantat davant Lluis i de vaselina ha intentat sorprendre'l sense èxit. A la següent jugada Heredia ha recollit una centrada al segon pal i el seu xut ha estat refusat pel pal esquerre.

Quan l'empat estava a tocar, la 'Uni' ha sentenciat. Eric Jiménez, que ha portat de corcoll la defensa escapulada, s'ha endinsat per banda dreta i la seva centrada ha estat rematada a plaer per Ignasi. A partir d'aquí, els visitants han fet un pas enrere i l'Europa ha portat cert perill amb oportunitats de Guti i Ferran. Els verds sortien amb ràpides contres i en una d’elles, Eric ha regatejat el porter local i Marc Vicente, providencial, s'ha llençat a terra per evitar el quart. Als darrers minuts l’ Europa ha intentat fer el gol que l'esperonés però aquest no ha acabat arribant. Amb el temps ja complert Lozano ha engaltat una volea que ha donat al pal.

EUROPA: Luque, Chacón, Adrián, Marc Vicente (Sergi Lozano, 80’), Carlos (Sergi Vicente, 76’), Juan Carlos, Varona (Aldana, 67’), Prats, Soto, Ferran i Heredia (Guti, 53’).

UNIFICACIÓN BELLVITGE: Lluis, Sergio, Gerard, Leo (Canela, 54’), Pol, Albert, Eric Pérez, Marc (Alex, 71’), Ignasi (Adri, 61’), Joel i Eric Jiménez (Ander, 80’).

ÀRBITRE: Marcos Fernández, assistit per Eric Mateos i Gerard López.

TARGETES: Grogues a Heredia, Carlos i Vicente (Europa) i Gerard, Eric Jiménez, Marc i Alex (Unificación Bellvitge).

GOLS: 0-1 (Eric Jiménez, 7’); 0-2 (Eric Jiménez, 30’); 1-2 (Carlos, 33’); 1-3 (Ignasi, 50’).

Jornada 22 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.