Baló d'oxígen amb dedicatòria!

18 Febrer 2017 Sònia Pérez
Alieu celebra l'1-0 en el partit d'avui Alieu celebra l'1-0 en el partit d'avui Sònia Pérez

El Juvenil A escapulat ha sumat 3 vitals punts al Nou Sardenya contra el Figueres (2-1) i amb dedicatòria especial al lesionat de gravetat Dani Martín.

Lliga · Jornada 23 · 18/02/17 · 17:30 hores

2
- 1 FIGUERES

La plantilla escapulada s'ha fet la foto inicial del matx amb una dedicatòria a Dani Martín, qui haurà de sotmetre's a una operació de lligaments. Des dels primers minuts de joc s'ha vist que el Juvenil lluitaria per la victòria i, ja al minut 4, Edgar ja ha avisat amb perill sobre la porteria del Figueres. L’equip visitant ha trigat uns minuts més en trobar els tres pals i ho ha fet al minut 12 gràcies a un mal refús de la defensa escapulada. Tot i l’avís, l’Europa seguia amb una marxa més buscant el gol.

L’ha tingut de nou Edgar després d’una gran jugada amb Piquer i Javi i que, finalmentm ha aturat sense problemes el porter visitant. A la jugada següent Alieu, a passada de Javi, s’ha anat de la defensa i, sol davant del porter, ha fet pujar el primer gol al marcador. Després d'aquesta diana ha costat més arribar a porteria i ha estat el Figueres qui ha tingut les ocasiones més clares. La primera part ha acabat amb un clar penal favorable a l’Europa que no ha pogut pujar al marcador ja que el xut d’Edgar s’ha anat desviat a la dreta del pal.

La segona part ha començat amb els dos equips amb ganes de gol. En els dos primers minuts ja hi ha hagut ocasions clares per part dels dos equips. Al minut 11 gairebé aconsegueix l’empat el Figueres amb una triple ocasió, dos cops l’ha salvada la defensa i la tercera opció s’ha anat fora. Ha reaccionat l’Europa i, amb una marxa més, ha tingut diverses ocasions per part d’Alieu i que aturava el porter, fins que ha arribat el segon al minut 74. Després d’una gran jugada individual de Tatay, aquest centrava de banda a banda a Ranera qui feia pujar el 2-0 al marcador amb un espectacular gol des de fora de l’àrea.

Cap dels dos equips s’ha conformat amb aquest resultat i el partit cada minut que passava era de més intensitat. Ha estat el Figueres qui ha trobat el gol: Chals, des de l’àrea petita, feia el 2-1 definitiu al min 88. Fins el temps afegit el duel ha estat un partit molt lluitat i ha pogut arribar el quart gol de la tarda per part dels dos equips.

EUROPA: Bruno, Ilia, Piquer, Adrián, Óscar, Barroso, Alieu (Ramón, ’85), Germán, Javi (Tatay, 70’) , Jose (Velis, 63’) i Egdar (Ranera, 57’).

FIGUERES: Arnau, Pere, Marcos (Davesa, 76’), Titi, Àngel, Bora, Gerard (Chals, 70’), Max, Carlos (Àlex, 54’), Pep i Joel (Genís, 70’).

ÀRBITRE: Paula Líndez Ciurana (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Germán, Edgar, Ilia, Óscar, Alieu i Barroso (Europa) i a Arnau, Carlos, Pep i Bora (Figueres).

GOLS: 1-0 (Alieu, 19’); 2-0 (Ranera, 74’); 2-1 (Chals, 88’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.