Campanada i golejada!

Gran partit escapulat! Gran partit escapulat! Arxiu CE Europa (Laura Alquézar)

Ni la forta tramuntana va aturar l'Europa! El Girona, amb un equip molt físic, es va veure agafat per sorpresa per un Europa molt seriós i disciplinat. L'equip local buscava un i altre cop pilotes llargues a Sanding, però primer Andrés i després Ayllon el van anul·lar completament. Després va venir la golejada europeista (0-4).

Lliga · Jornada 19 · 25/01/15 (12 H) · Municipal Vilablareix · Crònica: Redacció

GIRONA 0 - EUROPA 4

El primer temps va passar gairebé de llarg sense ocasions per cap equip fins al darrer minut, on Juandi va enviar una pilota precisa a Guti per fer el 0-1. A la segona part el Girona va passar a jugar amb defensa de tres buscant l'empat però deixant força forats darrere.

L'entrada de Lozano va ser clau. En la primera jugada no va encertar en un cara a cara, però les dues següents van acabar amb un 0-3 al marcador. Prats, amb un gran xut des de fora de l'àrea, va marcar el quart i va finiquitar el millor partit de l'any davant un gran rival que és ferm aspirant a tot.

GIRONA: José, Puig, Gallardo, Pujol (Ferran, 61'), Mario, Jordi (Lauren, 46'), Sanding, Bech, Arimany (Omar, 46'), Genís i Sergio (Capel, 57').

EUROPA: Jaume, Ayllon, Miki, Royuela, Vera, Juandi (Ros, 74'), Requena (Jordan, 64'), Berrio, Guti (Lozano, 70'), Prats i Soto (Pol, 78').

ÀRBITRE: Pere Barceló Roca (Girona).

TARGETES: Grogues a Gallardo (Girona) i a Requena, Soto i Juandi (Europa).

GOLS: 0-1 (Guti, 43'); 0-2 (Lozano, 74'); 0-3 (Lozano, 76'); 0-4 (Prats, 81').