Càstig excessiu

19 Novembre 2016 Nicolás Arlanzón
Oportunitat perduda Oportunitat perduda Nicolás Arlanzón

El Juvenil A, que al llarg de la segona part ha comptat ocasions per remuntar un 1-0 inicial dels locals, ha acabat perdent 3-0 a Mollet.

Lliga · Jornada 13 · 19/11/16 · 12 hores

MOLLET
3
- 0 EUROPA

Davant un rival directe que arribava amb una dinàmica similar i que portava dos mesos sense guanyar a casa, l’Europa ha sortit al camp amb ganes de fer bons els tres punts obtinguts la setmana passada davant l’Espanyol B. Els escapulats, que no han tingut un bon inici de partit, han vist com el Mollet ha portat la iniciativa durant la primera part. Fruit del seu domini, els molletans han comptat amb ocasions des de ben aviat. Mamadou, al minut 7, ha estat el primer en avisar amb un xut que ha acabat picant el pal. A la següent ocasió, el davanter local no ha tingut pietat i ha avançat el seu equip (1-0) després d’una centrada de Ferran des de la dreta que li ha permès rematar sense oposició.

Durant els primers 45 minuts de joc, el juvenil gracienc gairebé no ha creat perill. De fet, li ha costat força elaborar jugades i treure la pilota jugada des de la defensa a causa de la pressió del rival. Amb pilotes penjades buscant per alt a Otman i jugades per les bandes, els visitants han buscat l’empat sense èxit. Poc abans del final, el Mollet ha pogut sentenciar el partit. Al 43, el local Dani ha comptat amb un mà a mà que ha fet que Rubén s’hagués de lluir amb una gran intervenció. A la represa, els escapulats han aconseguit capgirar la tònica del partit i s’han fet amb el control de la pilota.

Gràcies a la seva millora, han començat a generar un gran perill que no han sabut aprofitar. Otman ha tingut una de les oportunitats més clares amb un u contra u davant Sebby. Posteriorment, Óscar i Ranera ho han tornat a provar, però tampoc han pogut empatar el matx. Més tard, Jose ho ha pogut fer, però la seva jugada, que havia acabat en gol, ha quedat anul·lada per fora de joc. Una de les últimes ocasions dels graciencs l’ha tinguda Tatay després d’una centrada de Ranera. Amb l’Europa llençat a l’atac, el Mollet, que ha trigat en reaccionar després d’un fluix inici de segona part, ha aprofitat els espais que han deixat els d’Héctor Morillo per matar el partit poc abans del xiulet final. Al 87, Germán s’ha acabat introduint la pilota en la seva pròpia porteria després d’una centrada de Toni. En temps afegit, Saumell, aprofitant la desesperació dels europeistes, ha fet el definitiu 3-0 amb una bona definició.

MOLLET: Sebby, Ferran, Manel, Antonio, Carrillo, Dídac (Manu, 77′), David (Javi, 66′), Pau, Mamadou (Saumell, 75′), Dani i Marçal (Toni, 61′).

EUROPA: Rubén, Anguren, Óscar, Adri, Piquer (Ramón, 46′; Germán, 85′), Dani, Alieu (Tatay, 65′), Barroso, Otman, José i Iván Romero (Ranera, 46′).

ÀRBITRE: Gerard Casteller Julià, assistit a les bandes per Oriol Moron Pieró i David Menor Arenas.

TARGETES: Grogues a Dídac i Sebby (Mollet) i a Piquer i Óscar (Europa).

GOLS: 1-0 (Mamadou,16′); 2-0 (Germán, 87′); 3-0 (Saumell, 92′).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.