Comiat de la temporada a la Nova Creu Alta

30 Maig 2021 Redacció
Una imatge del partit Una imatge del partit @FutBaseCES

El Juvenil A gracienc ha caigut 4-0 a Sabadell en el comiat de la temporada a la Divisió d'Honor i amb tots els deures fets.

Lliga · 2a Fase pel Títol · Jornada 5 · 30/05/21 · 12 hores

SABADELL
4 - 0 EUROPA

El club arlequinat ha volgut premiar el seu equip juvenil amb la disputa del darrer partit a la Nova Creu Alta, escenari on els locals s'han adaptat perfectament des de l'inici i han superat l'Europa. Als 20 minuts de joc, el marcador de 2-0 ha pesat molt a l'esquena d'un conjunt escapulat que duu mesos amb la feina feta.

L'1-0 ha arribat fruit d'un xut creuat que ha picat al pal i que ha caçat en el refús Ramis per foradar una porteria pràcticament buida. El 2-0 s'ha transformat de lliure directe amb un xut precís des de la frontal de Morral, fent picar el cuir al travesser i després llepant la xarxa. L'Europa s'hauria pogut posar dins el partit en un córner on el refús ha caigut a botes de Biel, qui ha engaltat un potent xut que ha topat amb la creueta de la porteria arlequinada. A tocar del descans, la gairebé sentència amb el 3-0 local, obra d'Eloi.

A la represa, el 4-0 de Marcos al quart d'hora de la segona meitat ha deixat el duel vist per sentència. Ni el Sabadell ha necessitat buidar totes les bateries en atac ni l'Europa ha trobat com gaudir de noves ocasions clares.

SABADELL: Tritan, Vargas, Pere (Jordi, 53'), Chadi, Biel (Ivan, 67'), Morral, Ramis (Josep Lluís, 53'), Novo (Albert Ruiz, 53'), Eloi, Salamanca i Marcos (Víctor, 76').

EUROPA: Aleix, Manel, Nieto (Raúl, 45'), Pereira (Tomás, 70'), Ibar, Montoya (Llabrés, 45'), Biel, Marçal, Arnau, Ferri (Pueyo, 62') i Uri (Alexis, 45').

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez, assistit per Albert Estrade Pey i Rachid Zemmouri.

TARGETES: Groga a Montoya (Europa).

GOLS: 1-0 (Ramis, 14'; 2-0 (Morral, 20'); 3-0 (Eloi, 43'); 4-0 (Marcos, 61').

Campionat de Divisió d'Honor grup III · 2a Fase pel Títol.

Darrer partit de la temporada i de la segona fase pel títol de lliga. Partit jugat excepcionalment a la Nova Creu Alta.