Comiat de lliga amb victòria

24 Maig 2015 Redacció
Bon regust final a la lliga Bon regust final a la lliga Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després d'una ratxa de sis partits sense poder sumar la victòria, el Juvenil A de l'Europa ha tancat la Lliga Nacional amb bon regust, sumat els darrers sis punts en joc. En el darrer partit del campionat, victòria a casa del Cornellà B per 1-2 per acabar situat en la novena posició de la taula.

Lliga · Jornada 34 · 24/05/15 (17 H) · Nou Municipal Cornellà · Crònica: Redacció

CORNELLÀ B 1 - EUROPA 2

Una falta a la frontal va suposar el primer gol del partit al minut 7, obra d'Anas. A remolc del marcador l'Europa va veure com el primer quart d'hora era del Cornellà. En la mitja hora següent, domini altern amb alguna bona intervenció de Pablo a la porteria. Pel camí, l'empat, obra de Guti fruit d'una falta indirecta.

Un xut ben col·locat de Berrio des de fora l'àrea, només començar la represa del partit, va suposar l'1-2 definitiu. Amb tota la segona par per davant l'equip verd no va poder empatar el partit. Al minut 73, amb tots els canvis esgotats, l'Europa va haver de quedar-se amb deu la resta del partit per lesió del defensa Alejandro. Cornellà B i Europa van tenir opcions de moure amb més dígits el marcador, però la pilota no va voler entrar de nou a cap porteria. Amb 50 punts, l'Europa posa punt i final a la lliga tot pensant ja en una nova temporada.

CORNELLÀ B: Arnau (Jaime, 46'), Sergi, Bambo (Adrià, 46'), Carles, Fernando (Marc, 67'), Moreno, Anas, Jaume, Anselm (Álex, 57'), Carlos (Younes, 57') i Victor.

EUROPA: Pablo, Dani (Andrés, 54'), Miki, Alejandro, Ayllon, Juandi (Prats, 60'), Michel (Pol, 54'), Marty, Guti, Berrio i Soto (Jordan, 60').

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo

TARGETES: Groga a Guti (Europa).

GOLS: 1-0 (Anas, 7'), 1-1 (Guti, 28'); 1-2 (Berrio, 46').