Cop dur i inesperat

22 Gener 2022 Redacció
L'Europa cau al darrer minut davant el Girona L'Europa cau al darrer minut davant el Girona Maria Vidal

El Juvenil A masculí deixa escapar els tres punts a l'últim minut d'un partit on ha estat superior (0-1)

Lliga · Jornada 18 · 22/01/22 · Estadi Nou Sardenya · 17:15 h.

0 - 1 GIRONA

El futbol és complicat i de vegades també injust. El Juvenil A masculí de l'Europa ha vist com els tres punts s'escapaven al darrer minut de l'encontre després d'haver estat superior al Girona i haver pogut avançar-se en el marcador en trams de partit on l'equip ha estat molt encertat tant en joc com en generació d'ocasions. La falta d'efectivitat i una errada a la defensa han estat els detonadors de la derrota.

No han estat gaires les ocasions que ha tingut l'equip de Senabre, però sí superiors a les d'un Girona que no ha trepitjat àrea escapulada amb claredat. L'Europa ha estat propositiu i ha sortit a pressionar ben amunt el seu rival, com de costum. Amb pilota les intencions han estat clares, progressar per bandes aprofitant que el talent en aquesta zona del camp. Els graciencs han arribat en tres ocasions a àrea gironina a la primera meitat i una d'elles ha anat fora, l'altre un cop de cap que ha marxat per molt poc i la darrera un tir de Barquero que ha rebotat en la mà d'un futbolista visitant, però l'àrbitre no ha considerat penal.

A la represa l'Europa ha tornat a veure com el col·legiat no xiulava la pena màxima després que Samsó hagi caigut dins l'àrea. Això no ha fet defallir els escapulats, que han mantingut les intencions de posar la primera unitat en l'electrònic. Sergi Gómez ho ha provat amb un xut de rosca que ha marxat fregant el pal dret de la porteria de Joel. Quan semblava que el partit acabaria en taules, una errada d'Iker en sortida ha deixat la pilota als peus d'Iker (el del Girona) i no ha perdonat per donar els tres punts als blanc-i-vermells.

EUROPA: Iker, David, Jordi (Sergi Gómez, 81'), Ian, Boriko, Escofet (Borràs, 81'), Uspi, Barquero, Izan, Ali (Roger, 56') i Anguita (Samsó, 66').

GIRONA: Joel, Arnau, Gerard Roberto, Antal, Jan, Pablo, Gomez (Vazquez, 69'), Cuatrecases, Kemo, Moustapha (Solans, 81') i Albert (Iker, 59').

ÀRBITRE: Jaume Gibert González (Català), assistit per Abdelkarim Azzouguagh Ouniri i Marwa Arbib Farratou (del mateix col·legi).