Cop en l'estrena a casa

11 Setembre 2021 Xavi de la Ossa
El Juvenil A masculí cau a casa davant el Bellvitge El Juvenil A masculí cau a casa davant el Bellvitge Xavi de la Ossa

El Juvenil A masculí perd en l'estrena al Nou Sardenya aquesta temporada (0-1) davant una Unificación Bellvitge molt aguerrida.

Lliga · Jornada 2 · 11/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

EUROPA 0 - 1 UNIFICACIÓN BELLVITGE

El Juvenil A masculí ha vist com els punts han marxat cap a l'Hospitalet després de caure davant l'Unificación Bellvitge per la mínima. Els d'Ignasi Senabre s'han trobat davant un equip que ha sortit a la gespa a mossegar i que ha pressionat durant gairebé tot l'encontre, sense deixar opció l'Europa. Els graciencs no han estat còmodes sobre la gespa, a excepció dels finals de les dues parts, quan han anat a buscar, sense èxit, l'empat.

El Bellvitge ha arrencat el partit amb dues ocasions molt clares. La primera ha estat una aproximació d'Arnau Campos que no ha trobat porteria i la segona cap als vint minuts, sense encert tampoc. Deu minuts després al Nou Sardenya s'ha viscut un moment de tensió quan en una acció de disputa Isaac s'ha obert un trau al cap. Per sort, el futbolista de l'equip hospitalenc ha pogut continuar al terreny de joc gràcies al treball del cos mèdic dels dos equips.

El mateix Isaac ha estat l'encarregat d'obrir la llauna al minut 38 pel Bellvitge després de xutar des de fora de l'àrea impossibilitant el salt d'Iker. A partir d'aleshores l'Europa ha fet una passa endavant i ha intentat empatar el matx abans d'encetar el camí dels vestidors. No obstant això, les tímides arribades gracienques no han estat fructíferes i l'electrònic no ha variat al descans.

La represa ha igualat l'encontre, amb un Bellvitge que ha baixat una marxa i que ha aguantat al darrere amb sortides puntuals al contraatac a la cerca de tancar el resultat. Els escapulats han mantingut un guió semblant al de la primera meitat i han provat de marcar fins a les acaballes d'un partit que ha tingut poques estones de joc fluid. Al minut 85, els hospitalencs han reclamat un penal després d'una acció al contraatac que l'àrbitre no ha considerat i que ha tancat la primera derrota del Juvenil A en la seva estrena a casa aquesta temporada.

EUROPA: Iker, David (Elhadji, 59'), Gomez (Víctor, 79'), Arnau, Ian, Borràs, Barquero, Uspi, Wito (Anguita, 46'), Izan (Max, 79') i Alí (Samsó, 69').

UNIFICACIÓN BELLVITGE: Eduard, Enric, Denys, Castell, Mario, Isaac, Nil, Salgado (Aimand, 60'), Cañas (Ponz, 52'), Víctor (Jose Santiago, 46') i Campos (Sergi, 62').

ÀRBITRE: Oscar Carballo Vazquez (català), assistit per Nichita Ceban Ceban i Eloi Orte Martín (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Alí i Ian (Europa) i Enric, Ponz i Mario (Unificación Bellvitge).

GOLS: 0-1 (Isaac, 38').

Primer partit de lliga del Juvenil A masculí al Nou Sardenya aquesta temporada.

Debut de Wito i Elhadji en partit oficial amb el Juvenil A. Debut de Víctor amb l'escapulada.