Derrota del Juvenil A en l'estrena de l'any davant un bon Cornellà

09 Gener 2016 Fran Capell
L'Europa no ha pogut començar el 2016 guanyant L'Europa no ha pogut començar el 2016 guanyant Fran Capell

Un bon Cornellà s'ha endut els tres punts del Nou Sardenya. El juvenil de l'Europa s'ha avançat ben aviat, al minut 4, però el Cornellà ha empatat tot just abans de la mitja part. El marcador final, 1-3, decidit en els darrers instants.

Lliga Nacional · Jornada 17 · 09/01/16 · 17:15 hores

1 - 3 CORNELLÀ B

S'ha posat de cara el partit per a l'Europa, només començar, quan Varona s'ha plantat sol davant el porter visitant i després del primer refús ha marcat a plaer el primer gol del partit. El Cornellà s'ha refet del gol passant a dominar la pilota. Nando, que ha portat molt perill en les seves accions, ha provat a marcar al minut 20, però s'ha quedat sense angle i el seu xut ha marxat fora. L'Europa ha respost amb una jugada per banda d'un Arslane incisiu, però ha arribat forçat i la seva centrada l'ha aturat Ramon.

Jaume, tot seguit, ha provat de sorprendre Luque des de fora l'àrea, però el seu xut ha sortit per ben poc. El domini ha estat del Cornellà però les ocasions han escassejat. L'Europa, amb velocitat, ha buscat sorprendre la defensa ben ordenada de l'equip de l'exentrenador de base de l'Europa, Gonzalo Riutort. A la mitja hora de joc, bona combinació entre Nando i Víctor però Luque, atent, ha sortit per aturar. Quan ja passava un minut del temps reglamentari, Nando ha etzibat un xut potentíssim des de fora l'àrea que ha tocat el pal dret de la porteria local i finalment s'ha introduït al fons de la xarxa.

La segona part ha començat amb una jugada curiosa. Passada llarga per Ferran, el porter visitant surt fora l'àrea per refusar, però la pilota, degut al fort vent, el supera i aquest aconsegueix contactar amb la pilota per desviar a córner. A la sortida del córner, Heredia, després d'una sèrie de refusos, ha xutat a les mans de Ramon. El Cornellà ho ha intentat poc després amb una bona paret entre Víctor i Nando que, amb la puntera, ha xutat fent lluir Luque amb una bona estirada. Al minut 59, Ferran ha marcat però el gol ha estat anul·lat per un dubtós fora de joc. L'Europa ha intentat sortir amb velocitat en diferents contres i en una d'aquestes Soto, per banda, ha centrat però el porter Ramon ha sortit a blocar.

Als darrers vint minuts el domini verd s'ha fet evident. Primer Jaume, el millor del partit, s’ha plantat sol davant Luque però aquest, amb dificultats, ha aconseguit treure a córner. Al minut 72, bona combinació del Cornellà on Nando s'ha quedat sol a la frontal i Luque, molt murri, que ha intuït les intencions del davanter -que l'ha intentat sorprendre per alt- i amb un salt espectacular ha aturat la pilota. Al minut 89, gerro d'aigua freda. Carlos Muñoz ha agafat la pilota i sense pensar-s'ho ha xutat des de fora l'àrea. El porter escapulat, tot i la seva estirada, no ha pogut fer res per evitar el gol. Al minut 92 i amb l'Europa deixant molts espais per anar a buscar l'empat, l'àrbitre ha senyalat un clar penal que Damià, a l'estil Panenka, ha transformat.

EUROPA: Luque, Chacón (Ferran 46’), Eloi, Carlos, Alex, Juan Carlos, Arslane, Varona, Guti (Pol 68’), Prats (Bauti 76’) i Heredia (Soto 59’).

CORNELLÀ B: Ramon, Baena, Damià, Carles, Pau, Javi, Jaume, Fernando (Carlos Muñoz 64’), Nando (Marcel 76’),Víctor (Max 89’) i Xu (Younes 56’).

ÀRBITRE: Sergio Álvarez, assistit a les bandes per Cristhian Herrera i Fathlah Alaasri (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Chacón, Bauti i Ferran (Europa) i a Pau (Cornellà B). Targeta vermella directa al segon tècnic escapulat, David Bermudo.

GOLS: 1-0 (Varona, 4'); 1-1 (Nando, 45'); 1-2 (Carlos Muñoz, 89'); 1-3 (Damià -p-, 92')

Jornada 17 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Fort vent, que ha incidit en algunes jugades del partit.