Derrota en el darrer desplaçament balear

23 Febrer 2020 Redacció
Una acció del partit disputat a Menorca Una acció del partit disputat a Menorca Enric Vargas

Tot i anar guanyant 0-1 al descans amb gol de Hicham, el Juvenil A de l'Europa torna a Gràcia de buit contra el Villacarlos (3-2 final).

Lliga · Jornada 23 · 23/02/20 · 12:30 hores

ATLÉTICO VILLACARLOS
3 - 2 EUROPA

Després d'un bon primer temps sense poder foradar la porteria rival, l'Europa ha trobat premi a l'esforç gairebé al final: una falta lateral servida per Hicham, molt tancada, ha botat dins l'àrea petita i s'ha convertit en el 0-1, resultat amb què l'encontre ha anat al descans.

A la represa tot semblava controlat, però una bona jugada en combinació de l'Atlético Villacarlos ha arribat l'empat, obra de Sintes, qui feia dos minuts que estava sobre el rectangle de joc. Al cap de pocs minuts, polèmica: pilota que bota a l'àrea europeista i en el salt per la pilota entre Arnau i Riverón, tots dos jugadors es fan un embolic, ensopegant, considerant l'àrbitre que l'acció era mereixedora de penal. El porter Mou encerta que la pena màxima executada per Llorente aniria pel mig, refusant la pilota amb tant mala sort que el rebot li cau al propi Llorente, qui ha fet el 2-1.

El 3-1 ha arribat en una acció on la pilota ha botat dues i tres vegades a l'àrea sense que ningú encertés a refusar. Finalment, Segui, molt murri, s'ha fet amb el cuir, encarant Mou i, per sota, ha fet el tercer dels locals. Al minut 86, una centrada d'Hicham ha estat tallada per la mà d'un defensa dins l'àrea. El penal l'ha executat Gonpi fent el 3-2. L'Europa ha fregat l'empat en una acció on Turru ha deixat per a Tarik i aquest ha enviat per sobre el travesser del marc local.

ATLÉTICO VILLACARLOS: Carrasco, Pons, Torrero, Costa, Llabres, Oliver, Segui, Marín, Llorente (Sintes, 55'), Triay (Riudavets, 51') i Riverón.

EUROPA: Mou, Navio, Hachim, Batalla, Gene, Morlans (Arnau, 63'), Aarón (Reda, 45'), Del Cura, Tarik, Turru i Gonpi.

ÀRBITRE: David Pons Roselló, assistit per Luís Grande Mercadal i Daniel Hidalgo Fuster.

TARGETES: Grogues a Llorente, Pons -dues i expulsió minut 86-, Costa i Oliver (Atlético Villacarlos).

GOLS: 0-1 (Hicham, 44'); 1-1 (Sintes, 57'); 2-1 (Riverón, 65'); 3-1 (Segui, 76'); 3-2 (Gonpi, 86').