Derrota intrascendent

22 Maig 2016 Redacció
Una acció del partit de la primera volta Una acció del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

Derrota del Juvenil A, que ja tenia els deures de final de temporada fets, en el darrer partit de lliga a Cornellà (2-0).

Lliga Nacional · Jornada 34 · 21/05/16 · 17 hores

CORNELLÀ B
2 - 0 EUROPA

El disputat ahir a la tarda a Cornellà davant el segon equip juvenil del conjunt verd era un duel ja fora de tota pressió per a l'Europa, salvat el dijous al vespre després de guanyar l'Espanyol B en la penúltima jornada. L'expulsió del porter Tomás al minut 40 va ser la clau del primer temps. L'acció del porter va venir acompanyada del gol local, obra de Joan Moreno.

Sense temps a reacció, Carlos Muñoz, al minut 44, va signar el que seria el 2-0 definitiu. A la segona part i amb un home menys, l'Europa no va poder capgirar el marcador. La jornada 34 posa punt i final a la lliga.

CORNELLÀ B: Ramon, Baena, Pujol (Viader, 46'), Caballeria, Pau Mateo, Joan Moreno, Carlos Muñoz (Solorzano, 69'), De Juan, Cunilleras (Suárez, 69'), Ramírez i Víctor Fernández.

EUROPA: Tomás, Sergi Vicente (Heredia, 46'), Blanes (Marc Vicente, 46'), Guillen, Álex, Juan Carlos (Prats, 64'), Lozano, Varona, Palomar (Esteve, 69'), Aldana i Soto (Luque, 41').

ÀRBITRE: Òscar Sauleda Torrent (Maresme), assistit per Sergi López Freixa i Pere Marrugat Sans (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Blanes, Marc Vicente i Varona (Europa). Vermella directa a Tomás -minut 41- (Europa).

GOLS: 1-0 (Joan Moreno, 42'); 2-0 (Carlos Muñoz, 44').

Jornada 34, darrera del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Partit final de resultat intrascendent donat que el Juvenil A de l'Europa ja havia assolit la permanència matemàtica la passada jornada.