Derrota molt cara

05 Març 2023 Àngel Garreta
El cuir pica a la cara de Vacas en l'acció clau del matx El cuir pica a la cara de Vacas en l'acció clau del matx Àngel Garreta

El Juvenil A de l'Europa no ha pogut superar el San Francisco (1-2) en un partit condicionat per l'expulsió de Vacas al minut 9.

Lliga · Jornada 23 · 05/03/23 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

EUROPA 1 - 2 SAN FRANCISCO

Una de les primeres accions del matx, quan corria el minut 9 a l'electrònic de l'estadi, ha marcat definitivament el matx d'aquesta tarda al Nou Sardenya: el porter gracienc Vacas ha sortit fora l'àrea a intentar aturar l'escapada en profunditat de Javier Ortiz. Aquest ha tocat primer la pilota, impactant a la cara de Vacas, que sortint amb les mans en alt ha donat a entendre al col·legiat que eren mans. Malgrat mostrar-li la cara ben vermella pel cop, res ha fet canviar la decisió arbitral i l'Europa s'ha quedat amb deu efectius.

Amb tot, el conjunt gracienc, amb un gran desgast físic, ha aguantat tota la primera meitat sense encaixar gol. Això sí, tampoc ha gaudit d'oportunitats en atac. Un cop de cap de Tomás Balcedo i un gol anul·lat a Javier Ortiz per fora de joc, ha estat el full de serveis del San Francisco en els primers 45 minuts del matx.

A la represa, primer cop dur només començar: als tres minuts, Santiago Aragón ha aprofitat una passada per la dreta per rematar a plaer el 0-1. A partir d'aquí l'Europa ha reaccionat i Amate, a centrada de Batu, hauria pogut empatar. També Basart, acte seguit, enviant la pilota fora. A la hora de joc ha arribat el 0-2 en una jugada idèntica, canviant el rematador final, en aquesta ocasió obra d'Áxel. L'Europa s'ha ficat dins el partit al minut 83 amb una diana ajustada al pal d'Aiman Boussid, però no ha estat suficient per a poder rascar un punt en els minuts finals.

EUROPA: Vacas, Batu (Vera, 81'), Sascha, Basart, Roman, Alejandro, Amate (Aron, 67'), Willy, Vici (Éric, 9'), Julen (Plaza, 67') i Philip (Boussid, 67').

SAN FRANCISCO: Joan, Yuzún, Antonio (Ángel, 71'), Gabriel,  Tomás, José, Santiago (Alejandro, 71'), Alejo, Javier Ortiz (Andreu, 62'), Áxel (Juan Planas, 83') i Javier Nebot (Adrián, 62').

ÀRBITRE: Oriol Cartiel Arasa, assistit per Reyson Junior Pérez Reyes i Robert Junior Pérez Reyes.

TARGETES: Grogues al tècnic Josep Maria Gené (Europa) i a Antonio (San Francisco). Vermella directa a Vacas -minut 9- (Europa).

GOLS: 0-1 (Santiago, 48'); 0-2 (Áxel, 62'); 1-2 (Aiman, 83').