Derrota per efectivitat

13 Setembre 2015 Redacció
Primera derrota del campionat Primera derrota del campionat Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de dos empats en els dos primers partits de la temporada, el segon desplaçament del Juvenil A en el present curs esportiu ha finalitzat amb la primera derrota (2-0) a mans d'un Manresa molt més efectiu en la definició cara a porteria.

Lliga Nacional · Jornada 3 · 13/09/15 · 12 hores

MANRESA 2 - 0 EUROPA

L'Europa no sabut contrarrestar el joc directe dels locals. Des del primer minut el Manresa ha bombardejat l'àrea visitant a base de joc directe, perfectament executat. El quadre europeista no ha pogut calmar el ritme i ha entrat en un joc que beneficiava en absolut. Una errada en una cessió ha originat el primer gol. Soto ha tingut l'empat en un mà a mà amb el porter però ha fallat l'ocasió.

Sense temps per respirar, un servei de banda penjat a l'àrea ha donat el segon gol pels locals. Fins al descans, ocasions alternes sense nou perill. La segona part s'ha iniciat amb domini europeista amb diverses ocasions però l'expulsió de Bautista ha acabat de condemnar els visitants, que ho han intentat ja sense gaires forces.

La fitxa tècnica segons acta de la FCF

MANRESA: Lucas, Pau, Santaulària (Nil, 38'), Moratonas, Guarch, Ginesta, Serra (El Bakali, 56'), Sergi Enrique, Reig (Escamilla, 88'), Costa i Bertrans (Herms, 69').

EUROPA: Luque, Sergi Vicente, Oliver (Marc Vicente, 30'), Bautista, Andrés (Carlos Díaz, 45'), Briam (Lozano, 63'), Soto, Varona, Guti (Pol, 45'), Prats i Ferran.

ÀRBITRE: Édgar Carmona Martínez.

TARGETES: Grogues a Santaulària, Moratonas i El Bakali (Manresa) i a Ferran, Lozano i Bautista -dues i expulsió minut 76- (Europa).

GOLS: 1-0 (Reig, 12'); 2-0 (Santaulària, 26').

Jornada 3 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.