Derrota polèmica davant la Damm

03 Desembre 2022 Redacció
Injusta derrota a Horta Injusta derrota a Horta Jordi Batuecas

El Juvenil A masculí del club cau derrotat en la seva visita a la Damm (1-0) amb un gol on l'equip escapulat ha reclamat que la pilota havia sortit.

Lliga · J13 · 03/12/22 · Municipal d'Horta · 18:30 h.

DAMM 1 - 0 EUROPA

Els graciencs han marxat de buit en un matx on han ofert una bona imatge però on un gol polèmic de la Damm ha decidit el matx a la segona meitat. Davant un dels rivals més poderosos de la categoria, l'Europa ha plantejat un gran partit. Durant el primer temps s'ha vist un equip amb compromís, solidari en les ajudes i, per moments, dominador del joc.

L'Europa ha anul·lat en molts moments el joc de la Damm, que ha gaudit de només una aproximació al marc escapulat en el primer temps. L'Europa, per la seva banda, ha gaudit de fins a tres ocasions clares per moure l'electrònic en els primers 45 minuts. Després del descans, el partit ha seguit en la mateixa línia. Al darrer tram del matx, amb un Europa més tancat, la Damm podria haver fet gol en dues ocasions clares.

Al minut 76 ha arribat l'acció polèmica del matx en una pilota que l'Europa reclama que ha superat la línia de fons i on el cuir, en una passada enrere, és rematat per Sergio Sandoval al fons de la xarxa. Un cop dur a la línia ascendent que l'equip havia demostrat al llarg del matx.

DAMM: Álvaro Rodríguez, Manel (Pol, 89'), Razvan, Álvaro Cortés, Adrià, Yahir, Eliott (Marc, 45'), Pedro (Mohamed, 81'), Juan (Sergio, 45'), Javier (Dennis, 68') i Miguel.

EUROPA: Éric, Batu (Vea, 88'), Sascha, Basar, Vera, Alejandro (Bernardo, 84'), Amate (Martí, 71'), Willy (Plaza, 71'), Boussid, Julen (Vici, 84') i Aron.

ÀRBITRE: Óscar Carballo Vázquez, assistit per Arnau Coll Santamaria i Moad Roukdi El Issaoui.

TARGETES: Grogues a Álvaro i Miguel (Damm).

GOLS: 1-0 (Sergio, 76').