Des del mig del camp!

Des del mig del camp! Sasson, els seus companys i el cos tècnic celebren l'extraordinari golàs des del mig del camp que ha donat la victòria final

Dos grans gols en dos minuts, especialment el segon amb un xutàs del capità Sasson des del mig del camp, han servit per enllaçar el segon triomf consecutiu del Juvenil A en aquest inici de lliga, el primer com a local al Camp de l'Àliga. Les dianes han capgirat el 0-1 inicial de Carlitos.

Lliga · J4 · 20/09/14 (18 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 2 - MATARÓ 1

El Mataró ha obert la llauna ben aviat, al minut 6, quan un mal refús de la defensa en una pilota diagonal ha permès a Carlitos controla al vèrtex esquerre de l'àrea i engaltar un xut de rosca impossible d'aturar, obert a l'escaire del pal llarg. Amb el marcador a remolc, l'Europa s'ha vist inicialment superat per un conjunt groc-i-negre molt ràpid en la sortida a les contres i amb molta mobilitat per les bandes.

Al descans, mentalització d'equip i carregada de piles. Millor posicionament escapulat en gairebé totes les línies de joc i major pressió ofensiva, si bé en els primers minuts sense opcions clares de remat. A base de paciència, ha arribat el premi i ha arribat molt ràpid. Primer, en un xut de Prats, potent i sec, ajustat al primer pal. La pilota ha tocat la base de la fusta per acabar entrant fins al fons de la xarxa.

Sense temps per assaborir l'empat, el capità Sasson s'ha tret del barret un impressionant xut des del mig del camp que ha entrat com una perfecta vaselina dins la porteria del Mataró, aixecant el públic de la graderia i signant un 2-1 que, ben defensat, no s'ha deixat escapar.

EUROPA: Pablo, Dani, Alejandro, Juandi, Ayllon, Sasson, Juli (Álex Soto, 63'), Prats, Requena (Miki, 79'), Marc Jiménez (Pol, 57') i Marc Soto.

MATARÓ: Carlos, Llavero (Ivan, 81'), Casals, Martí, Gasulla, Roger (Yustos, 75'), Ousman,Óscar, Buitrago (Ricki, 63'), Izar i Carlitos (Fortes, 66').

ÀRBITRE: Arcadi Altemir Vidal (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Sasson (Europa) i a Gasulla (Mataró).

GOLS: 0-1 (Carlitos, 6'); 1-1 (Prats, 71'); 2-1 (Sasson, 73').