Dormen líders!

16 Setembre 2017 Fran Capell
Inici de lliga 'on fire' Inici de lliga 'on fire' Fran Capell

Bon partit del Juvenil A de l'Europa aquesta tarda al Nou Sardenya (4-0) davant un Manresa sense opcions. Els escapulats, líders temporals.

Lliga · Jornada 4 · 16/09/17 · 17:15 hores

4 - 0 MANRESA

El conjunt escapulat ha estat clar dominador de la primera part però sense gaudir d’ocasions clares de gol fins els darrers instants d’aquesta. Javi ho ha provat al minut 6 però el seu xut ha estat fluix i fàcil per Yeray. Passat el quart d’hora, Vladi ha intentat sorprendre de lluny però la pilota ha sortit desviada. La possessió ha estat de l’equip gracienc i el Manresa s’ha trobat amb una defensa local molt atenta i ordenada en les poques opcions atacants de la primera part.

A manca de cinc minuts pel descans, Marc Muñoz ha etzibat un fort xut sense aparent perill des de tres quarts de camp que Yeray ha vist com se li colava per sota. El gol ha premiat el domini escapulat i de fet, tres minuts després Joel ha pogut gairebé sentenciar però ha creuat massa la pilota. La segona part ha començat amb un gol d’estratègia. Gran cop de cap a la sortida d’un córner de Sori que ha posat el 2 a 0 al marcador. El Manresa ha hagut de fer un pas endavant i ha passat a tenir més la pilota als peus però sense gairebé crear perill. Oriac, al minut 56, ha xutat des de la frontal però David Aragón ha aturat amb facilitat.

L’Europa ha intentat sortir ràpid a la contra per 'matar' el partit. Gonzalo Riutort, tècnic local, ha demanat intensitat i practicitat per afrontar la darrera mitja hora. Al minut 63 Iñaki, en la primera pilota que ha tocat, ha assistit a Ricky per dalt de la defensa, però aquest ha creuat en excés. El Manresa, cinc minuts després, ha pogut marcar el gol que hagués fet entrar l’ equip al partit, però Luis ha xutat un pèl desviat. En una de les contres gracienques, Joel ha xutat des de dins l’àrea, Yeray ha rebutjat i la pilota ha quedat morta per a  Santi, qui tan sols ha hagut de tocar-la per fer el tercer.

Ja a les acaballes el Manresa ha rematat de cap una pilota que s’ha estavellat al pal i tot seguit Santi, altra vegada, ha fet el quart en jugada d’estratègia en un córner. La mà de Gonzalo Riutort ja es fa notar en un equip que dormirà líder del grup VII de la Lliga Nacional a falta de la disputa del partit del Barça B demà.

EUROPA: David Aragón, Vladi (Pau, 80’), Marc Muñoz, Sori, Gerard, Albert Grau, Joel, David Navarro, Ricky (Lucho, 78’), German (Santi, 70’) i Javi (Iñaki, 63’).

MANRESA: Yeray, Carlos (Kader, 54’), Garrido, Gibert, Alejandro (Eric, 46’), Oriac, Alsina, Marcel, Luis, Jordi i Samper (Bernat, 46’).

ÀRBITRES: Sergi Carrero, assistit per Francisco García i Arnau Carreño.

TARGETES: Grogues a Gerard, Albert Grau i Vladi (Europa) i a Luis i Jordi (Manresa).

GOLS: 1-0 (Marc Muñoz, 39’); 2-0 (Sori, 47’); 3-0 (Santi, 83’); 4-0 (Santi, 89’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa és el líder tancant la jornada de dissabte i a l'espera del partit del Barcelona B de diumenge.