El derbi juvenil del Narcís Sala, pels locals

El derbi juvenil del Narcís Sala, pels locals El Juvenil A no va poder sumar tres de tres en els darrers partits

El Juvenil A no va poder sumar la seva tercera victòria consecutiva en lliga ni tampoc la segona seguida en un derbi barceloní. Un solitari gol del Sant Andreu als cinc minuts de la segona meitat de l'encontre va ser més que suficient per decantar el duel del Narcís Sala pels locals (1-0).

Lliga · Jornada 11 · 08/11/14 (18:15 H) · Municipal Narcís Sala · Crònica: Redacció

SANT ANDREU 1 - EUROPA 0

Tots dos equips van sortir al terreny de joc amb molt respecte al rival. La primera part va deixar molt bones sensacions de l'Europa, ben col·locat sobre la gespa amb les línies juntes i sense passar massa ensurts defensius. Les ocasions més clares van ser del cantó dels homes d'Óscar Sanchís. Soto va rematar fregant el travesser una jugada d'estratègia i la més clara de totes, una rematada a boca de canó de Guti que Priego va refusar de manera miraculosa.

La segona part va venir condicionada pel matiner gol del Sant Andreu. Després d'una contra local, la pilota va acabar a la banda dreta i la centrada va ser refusada per Miki cap a la pròpia porteria, forçat per la posició dubtosament reglamentària del davanter. Un gol per a la polèmica. A partir d'aquí, partit totalment trencat.

Cap dels dos equips va controlar el joc. L'Europa va estirar les línies però sense arribar amb perill a l'àrea contrària. El Sant Andreu va defensar bé el botí, amb ordre, fins al final. El partit mereixia segurament un empat pel joc i ocasions d'ambdós conjunts, però l'acció inicial del segon temps va decidir un triomf local.

SANT ANDREU: Priego, Adrià López, Pazo, Jordi Méndez, Huerta, Guillem López, Brian (Velarde, 55'), Joel (Ortega, 79'), Oriol Fernández (Xavi, 73'), Alberto García i Kevin (Parraga, 67').

EUROPA: Jaume Maillo, Dani, Juandi, Royuela (Miki, 46'), Vera, Víctor, Pol (Jordan, 58'), Jordi Ros (Sasson, 58'), Guti, Prats i Soto (Requena, 75').

ÀRBITRE: Israel Simón del Pino (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Jordi Méndez, Brian i Velarde (Sant Andreu).

GOLS: 1-0 (Miki -pp-, 50').