El Gavà capgira un 3-1 en mitja hora amb gol en l'afegit

El Gavà capgira un 3-1 en mitja hora amb gol en l'afegit Rostres de decepció en acabar el partit

El segon partit del Juvenil al Nou Sardenya ha acabat amb el mateix final que fa quinze dies: derrota en temps afegit sobre el xiulet final. En aquesta ocasió, però, l'equip partia d'un prometedor 3-1 al minut 64 que s'ha acabat convertint en un 3-4 per, finalment, no poder sumar cap punt.

Lliga · Jornada 8 · 18/10/14 (17:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Àngel Garreta

EUROPA 3 - GAVÀ 4

Al primer temps, intrascendents 20 primers minuts de joc sense accions clares a destacar. Just sobre aquest minut ha arribat el primer dels set gols de la tarda. El visitant Ferran ha engaltat un xut fort i sec, ajustat al pal, des de la frontal de l'àrea, impossible per a Pablo. Era el 0-1. Podia haver arribat el 0-2 només dos minuts després, però Pablo ha donat gran resposta amb una bona aturada a un remat a la mitja volta de Pau que anava directe a l'escaire. Ràpidament, però, l'Europa ha capgirat la situació.

L'estratègia ha resultat clau: minut 34, control amb el pit de Víctor i de mitja volta, l'empat. Minut 42, córner que Miki remata impecablement amb el cap. 2-1 i cap als vestidors. A tocar del quart d'hora de la represa, Prats ha fet el 3-1. El jugador europeista ha fet un gran control d'una pilota que queia morta des de gran alçada i amb un canvi de ritme en sec, s'ha obert angle i ha foradat barraca. El Gavà, que feia més d'un mes que no sumava cap punt a la lliga, ha decidit atacar a la desesperada conscient que la seva situació dins el partit ja no podia anar a pitjor. I li ha donat fruit.

Al minut 64, Erik, de xut creuat, ha fet el 3-2. A partir d'aquí, moral crescuda pels visitants i tasques de contenció dels locals davant les embranzides. Un molt discutible penal d'Andrés sobre Ferran l'ha transformat Ignasi en el 3-3 al minut 79. Quan el partit podia resultar obert per a qualsevol, han tornat els fantasmes de fa quinze dies a l'estadi en forma de temps afegit. Passant 30 segons dels tres minuts concedits sobre el temps reglamentari, l'àrbitre ha deixat executar una falta com a darrera acció del partit i aquesta, no trobant jugador escapulat que l'hagi refusat quan la pilota ha caigut morta a l'àrea, s'ha acabat convertint en el 3-4, obra de Javi.

EUROPA: Pablo, Ayllon, Miki, Alejandro, Andrés (Dani, 83'), Sasson, Pol (Marc Jiménez, 67'), Víctor, Guti, Prats (Juandi, 77') i Soto (Juli, 36').

GAVÀ: Kevin, Chacón, Dani, Punzano, Fabra, Javi, Ferran (David, 84'), Sergi (Ignasi, 59'), Pau (Sveinn, 63'), Espinosa i Moreno (Erik, 52').

ÀRBITRE: Jorge Pertegal Méndez (Granollers).

TARGETES: Grogues a Sasson, Marc Jiménez i Juli (Europa) i a Javi (Gavà).

GOLS: 1-0 (Ferran, 20'); 1-1 (Víctor, 34'); 2-1 (Miki, 42'); 3-1 (Prats, 58'); 3-2 (Erik, 64'); 3-3 (Ignasi -p-, 79'); 3-4 (Javi, 93').