El Girona ho capgira en quatre minuts

19 Març 2023 Redacció
La situació ja és més que complicada pel Juvenil A La situació ja és més que complicada pel Juvenil A Jordi Batuecas

El Juvenil A de l'Europa ha marxat al descans amb avantatge d'un gol, però el Girona ha donat la volta al marcador per acabar guanyant per 1-2.

Lliga · Jornada 24 · 19/03/23 · Estadi Nou Sardenya · 11:30 h.

EUROPA 1 - 2 GIRONA

Quan la temporada d'un equip és complicada i costa sumar per intentar sortir d'un pou que cada dia que passa és més fons, tot el botí aconseguit és fàcil que marxi tan ràpid com ha arribat. Això és el que ha passat aquest matí a Gràcia, on l'Europa no ha pogut sumar cap punt.

L'equip escapulat ha anat al descans del partit d'avui contra el Girona amb avantatge d'un gol, obra de Plaza, però dos ràpids gols als minuts 52 i 56 han acabat certificant el triomf gironí malgrat tenir l'Europa opcions per haver signat l'empat. El cuir, però, no ha volgut trobar la porteria rival.

Ja en el cinquè minut de temps afegit, Curiel ha vist la vermella directa per una dura entrada a l'alçada del genoll, però aquesta situació, més enllà de perdre's el proper partit de lliga, ja no ha tingut incidència pel que fa al resultat del partit d'avui.

EUROPA: Éric, Batu, Sascha, Basart, Vera (Bernardo, 79'), Alejandro (Curiel, 79'), Amate (Aron, 71'), Willy, Vici, Julen (Boussid, 71') i Plaza (Philip, 45').

GIRONA: Gerard, Marco, Biel, Jordi, Jan (Albert, 77'), Pablo, Iker, Hugo, Enric, Derek (Joel, 61') i Antonino (David, 83').

ÀRBITRE: Pol Godia Solé, assistit per Noel Lumbarries Santolaria i Marwa Arbib Farratou.

TARGETES: Grogues a Amate i Batu (Europa) i a Jordi (Girona). Vermella directa a Curiel -minut 95- (Europa).

GOLS: 1-0 (Plaza, 30'); 1-1 (Antonino, 52'); 1-2 (Iker, 56').