El Juvenil A no deixa de guanyar ni jugant amb 10 efectius des del minut 52!

23 Setembre 2017 Redacció
Eufòria escapulada al vestidor després del partit Eufòria escapulada al vestidor després del partit Alex Katib

Un altre dissabte, el segon consecutiu, que el Juvenil A dormirà líder de la Lliga Nacional. En aquesta casió després de guanyar el Nàstic B (2-3).

Lliga · Jornada 5 · 23/09/17 · 16 hores

G. TARRAGONA B
2 - 3 EUROPA

Quarta victòria consecutiva d'un Europa encara no derrotat a la Lliga Nacional i que novament encapçala la taula classificatòria ni que sigui per unes hores. Els escapulats, a més, han tirat d'èpica per, amb 1-1 al marcador, acabar guanyant 2-3 amb només 10 jugadors sobre la gespa.

El partit ha començat amb domini del segon equip juvenil del Nàstic durant 9 minuts, però l'Europa ha fet mal a la primera que ha pogut amb un córner servit per Joel que Albert Grau, de cap, ha enviat al fons de la xarxa. L'empat grana ha arribat envoltat de polèmica. David Navarro ha fet una passada enrera que ha rebotat sense voler a la panxa d'un company i finalment el porter David Aragón ha agafat la pilota amb les mans, assenyalant l'àrbitre lliure indirecte dins l'àrea. La falta ha acabat amb la pilota dins la porteria rematada per Aleix Ruiz. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, la segona groga de Ricky ha condicionat la resta del matx per a l'Europa, si bé els escapulats han fet molt ràpidament l'1-2 i, també sense temps per a pensar-hi, el Nàstic B ha tornat a deixar les taules al marcador amb només tres minuts de diferència entre les dues dianes. Quan el partit ja moria, una pilota bombejada a l'àrea amb l'arribada de diversos jugadors ha estat rematada per Jordi amb la seva força i la de tot l'equip per signar un triomf molt important que registra un inici de lliga històric!

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA B: Dani Becerra, Jordi Danés, Alfredo Rodríguez (Guillem Recasens, 83'), Aleix Ruiz, Xavi Sandoica, Erik Barroso, Ramon Bayona (Iñaki Moreno, 73'), Joan Nin (Albert Bernabéu, 68'), Sergio Rodríguez (Óscar Gómez, 70'), Pere Estellé i Guillem Ximénez.

EUROPA: David Aragón, Pau (Gerard, 68'), Sergi (Franc, 68'), David Soriano, Jordi Rodríguez, Albert Grau, Joel (German, 78'), David Navarro, Ricky, Iñaki (Santi, 73') i Javi.

ÀRBITRES: Vanni Nägeli Juan (Tortosa) assistit per Maksym Skoblyuk i Genís Rumbau Llavador (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Guillem Ximénez, Aleix Ruiz, Iñaki Moreno i Xavier Sandoica (Gimnàstic de Tarragona B) i a Jordi Rodríguez, Ricky -dues i expulsió minut 52-, Albert Grau, David Navarro i al segon entrenador Alex Katib (Europa).

GOLS: 0-1 (Albert Grau, 9'); 1-1 (Aleix Ruiz, 13'); 1-2 (Javi, 57'); 2-2 (Ramon Bayona, 60'); 2-3 (Jordi Rodríguez, 88').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa dormirà líder sumant 13 dels 15 punts possibles en aquest inici de lliga amb 1 empat i 4 victòries seguides. El Juvenil A de l'Europa no guanyava quatre partits seguits de lliga des de la temporada 2011/2012 a Lliga Nacional (igual que enguany, jornades 2, 3, 4 i 5).