El Juvenil A s'enfila a la classificació

18 Novembre 2023 Oriol Rosell
Els graciencs han decidit el matx al tram final Els graciencs han decidit el matx al tram final Àngel Garreta

Partit amb poques ocasions per part dels dos equips que ha acabat decantant-se per l'Europa, que ha fet uns bons minuts finals davant l'Olot (1-0).

Lliga · Jornada 10 · 18/11/23 · Estadi Nou Sardenya · 17:15 h.

1 - 0 OLOT

El matx ha tingut un contratemps inicial quan Marcos ha hagut d'abandonar la porteria escapulada per lesió i deixar el seu lloc a Hugo als tretze minuts de joc. La primera part ha estat la definició perfecta del partit: poques ocasions, molts xocs al mig del camp i possessió dividida.

Les úniques accions de perill a destacar han estat un xut de Bofill que ha topat amb el pal i un mà a mà amb el porter que ha errat Ibe a passada de Ferrer. La segona meitat ha seguit la tònica del partit, però al minut 70 l’Europa ha pujat un esglaó en intensitat i joc que els ha permès endur-se la victòria.

Al minut 73 Mela ha avisat rematant prop de la porteria visitant i cinc minuts més tard, al 78, Ibe ha fet el definitiu 1-0 en una jugada de córner rematant una pilota dins l’àrea que havia tocat el travesser. Al minut 80, Adri podria haver tancat el partit amb un xut des de fora l’àrea que ha tocat també al travesser i que hagués estat un autèntic golàs. Tres punts importants que reafirmen el bon treball del Juvenil A, que venia de guanyar el cap de setmana passat contra el Barcelona B.

EUROPA: Marcos (Hugo, 13’), Climent, Leandro (Jan Alonso, 63’), Cuesta, Rozo, Castany, Gallardo (Mela, 63’), Dani, Ibe (Jan Prat, 84’), Adrià i Ferrer.

OLOT: Lautaro, Adrià, Marc, Nil, Eric, Guillem (Senyer, 67’), Iburraima (Roger, 76’), Aniol (Muns, 46’), Martí, Bofill (Oriol, 67’) i Biel (Musa, 56’).

ÀRBITRES: Oriol Cartiel Arasa (Vallès Occidental), assistit per Aniol Gil Otero, Josep Torras Rovira (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ibe i Cuesta (Europa) i a Sergi Vila -entrenador- Eric, Nil i Muns (Olot).

GOLS: 1-0 (Ibe, 77’).