El Juvenil A s'ha quedat a un pas de sumar després de tres minuts fatídics

21 Novembre 2020 Fran Capell
L'Europa ha cedit la primera derrota del curs L'Europa ha cedit la primera derrota del curs Fran Capell

Un clar domini de l'Espanyol al primer temps, signant dos gols en tres minuts, ha fet difícil la remuntada de l'Europa (1-2 final).

Lliga · Jornada 4 · 21/11/20 · 12 hores

1 - 2 ESPANYOL

L'Europa ha mantingut el 0-0 d'una primera part dominada pels visitants durant gairebé vint minuts. Llavors, Dacosta ha rebut a l'interior de l'àrea i de xut ras ha batut Aleix, tot i l’esforç de Pereira per treure la pilota des de la línia de gol. Amb l’ Europa encara estabornit, tres minuts després Lachevre, de cap, ha pentinat al fons de la xarxa una pilota centrada des de banda esquerra.

El conjunt escapulat no sabia donar amb la tecla per crear cert perill al conjunt blanc-i-blau i l'Espanyol s’ha acomodat al camp sense crear tant perill. El bagatge ofensiu del quadre gracienc s’ha limitat a una única oportunitat de Pereira que ha xutat a prop del pal dret. A la segona part l'Europa ha fet un pas endavant considerable. Els nois d’Ignasi Senabre han sortit amb una altra mentalitat i, tot i que la possessió ha seguit a peus de l'Espanyol, els graciencs han pressionat amb més intensitat.

Fruit d’aquesta pressió, l'Europa ha marcat l'1 a 2 gràcies a Alexis, qui ha ajustat el seu xut prop del pal esquerra després d'una gran jugada individual d'Iglesias. Encara quedava molt partit per aconseguir l’empat, però les poques ocasions creades fins al final han estat neutralitzades per una experimentada defensa perica i, malauradament, el marcador no s’ha tornat a moure.

EUROPA: Aleix, Nieto (Alexis, 45’), Raúl, Pereira, Tomás (Montoya, 75’), Llabres, Manel, Marçal, Unai (Riki, 45’), Èric Nin (Iglesias, 45’) i Biel (Uri, 84’).

ESPANYOL: Venteo, Lachevre, Dani Merchán, Aleix Gorjon, Álvaro Martí, Mateo Joseph (Nadal, 84’), Antoni Roca (Adrián Ramírez, 60’), Adrián Miranda, Burlamaqui (Grabulosa, 84’), Giner (Marc Grau, 81’) i Dacosta (Martí Riera, 81’).

ÀRBITRE: Marc Oltra, assistit a les bandes per Victor Espejo i Andrés Herrera.

TARGETES: Grogues a Èric Nin, Tomás, Pereira i Llabrés (Europa) i Burlamaqui (Espanyol).

GOLS: 0-1 (Dacosta, 19’); 0-2 (Lachevre, 21’); 1-2 (Alexis, 57’).