El Juvenil A suma la primera victòria!

03 Octubre 2015 Nicolás Arlanzón
Primer triomf Primer triomf Nicolás Arlanzón

Dels cinc primers partits de lliga, el Juvenil A de l'Europa en va perdre un i empatar quatre. Finalment, a la sisena jornada, ha arribat la primera victòria (3-0 contra el Mataró) en un bon partit disputat aquesta tarda a l'estadi Nou Sardenya.

Lliga Nacional · Jornada 6 · 03/10/15 · 17:15 hores

EUROPA 3 - 0 MATARÓ

El partit ha començat força tranquil, amb els dos equips intentant arribar a l’àrea rival sense gaire èxit. Per part de l’Europa, la primera ocasió ha tingut lloc al minut 14, quan Pol ha realitzat un bon xut que el porter del Mataró ha atrapat sense problemes. A partir d’aquest moment, els jugadors locals han començat a apropar-se més a la porteria defensada per Dani, encara que aquest no ha tingut gaire treball, igual que Jonatan en el cas dels escapulats. Aquesta milloria en el joc s’ha vist confirmada al minut 37, quan Soto s’ha fet amb la pilota dins de l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Tal com s’ha comprovat en la celebració, s’ha tret de sobre un gran pes amb aquest gol després de no haver pogut aprofitar les ocasions que va tenir en l’anterior partit.

Pocs minuts després del gol, l’Europa ha tingut una nova oportunitat per posar el 2-0 abans d’anar als vestuaris, però Ferran ha enviat la pilota al pal en una gran jugada individual per la banda. La segona part ha començat amb la mateixa tònica dels darrers minuts de la primera, amb els dos conjunts molt actius. No obstant, cap dels dos ha creat gaire perill fins que, al minut 57, Ferran ha fet servir la seva velocitat per fer-se amb una pilota que la defensa escapulada havia refusat i ha batut el porter en el 1 contra 1. Pocs instants després, malgrat el domini de la pilota per part del Mataró, ha pogut marcar de nou encara que aquesta vegada el seu xut ha marxat fora.

El darrer gol de la tarda ha arribat 19 minuts després, al 76, quan Soto ha rematat sol després d’un gran centre ras de Guti que la defensa no ha pogut refusar. El partit no ha tingut gaire més història. S’ha pogut veure a un Mataró combatiu que no ha aconseguit crear ocasions i a un Europa motivat pel fet d’estar a pocs instants de vèncer per primera vegada. Quan l’àrbitre a fet sonar el seu xiulet, els símptomes d’alegria s´han deixat veure al Nou Sardenya. D’aquesta manera, l’Europa compta actualment amb 7 punts i se situa provisionalment en la vuitena posició.

La fitxa tècnica

EUROPA: Jonatan, Chacón, Vicente (Eloi, 78’), Carlos, Sergi (Andrés, 70’), Prats (Bautista, 59’), Pol (Guti, 74’), Brandy, Soto, Varona i Ferran.

MATARÓ: Dani, Cordón (Llavero, 54’), Cubero, Carreras, Aleja, Sergi (Pol Reñé, 65’), Xavi (Buba,58’), Nil, Riki, Óscar, Pol Vallés (Enzo, 46’).

ÀRBITRE: Jose Emilio Sánchez Aparicio (Baix Llobregat), assistit per Joaquín García i Anass Issaoui.

TARGETES: Grogues a Chacón, Prats i Bautista (Europa) i a Aleja (Mataró).

GOLS: 1-0 (Soto, 36’) ; 2-0 (Ferran, 57’) ; 3-0 (Soto, 76’).

Jornada 6 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Marc / Pel Mataró ha restat a la banqueta: Adrià. Partit disputat a bona temperatura malgrat la constant amenaça de pluja.