El Juvenil A suma, però un gol mal anul·lat fa que un punt sàpiga a poc

11 Març 2017 Sònia Pérez
Bon punt a domicili Bon punt a domicili Sònia Pérez

El Juvenil A de l'Europa ha empatat a domicili a Badalona en el duel d'escapulats (1-1) amb un gol mal anul·lat al minut 87 de l'encontre.

Lliga · Jornada 25 · 11/03/17 · 16 hores

BADALONA
1
- 1 EUROPA

El camp de Montigalà ha presenciat un duel escapulat de juvenils aquesta tarda. Tots dos equips han sortit amb ganes d’inaugurar el marcador però ha costat arribar a porta. La primera ocasió clara ha estat per l’Europa, amb una centrada de Barroso que rematava Adri de cap i marxava fora.

Semblava que els visitants posaven una marxa més però de seguida s’han igualat forces. Després de dues jugades perilloses del Badalona ha arribat el primer gol del partit al minut 39. Jairo, desprès d’un rebuig de la defensa, rematava des de l’àrea petita i Lluís no podia evitar el gol que suposava l'1-0. Minuts abans, l’Europa ha hagut de fer el primer canvi per lesió de turmell de Piquer. La segona part ha començat amb més intensitat. L’Europa buscava amb forces l’empat. Primer ho intentava Velis a qui li marxava el xut massa alt, després Ezequiel Pandiani amb jugada individual i atrapava bé el porter del Badalona.

Així ha avançat el matx fins que al minut 67 ha arribat l’empat amb una jugada d'Ezequiel, Velis i Javi. Després d’un primer rebuig, Javi ha aprofitat la sortida del porter i ha rematat des de l’àrea petita a porta buida. Després del gol, l’Europa ha posat una marxa més, ha buscat la victòria amb bon joc i ocasions clares i ha fet patir a un Badalona que a més, al minut 79 ha patit l’expulsió de Gerard.

Les ocasions continuaven, només l’Europa arribava a porta, però es trobava amb bones aturades de Tomás i l'oposició del travesser. Finalment ha arribat la polèmica: al minut 87 l'àrbitre assistent ha anul·lat un gol a Edgar per fora de joc inexistent que ha fet que el partit acabés amb repartiment de punts, mereixent més l’Europa.

BADALONA: Tomás, Rafa, Jan, Borja, Ricard, Gerard (Nacho, ’87), Jairo (Rober, ’87), Pascual, Soto (Juli, 74’), Peque (Abel, 65’) i Guillem.

EUROPA: Lluís, Ilia, Piquer (Viver, 35’), Ramon Terrats, Barroso, Alieu (Javi, ’57), Martinez, Ezequiel, Velis (Jose, 71’) i Edgar.

ÀRBITRE: Ainara Andrea Acevedo Dudley (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Jan i Gerard – dues i expulsió minut 79 – (Badalona), i a Ezequiel, Edgar, Martinez i Ilia (Europa).

GOLS: 1-0 (Jairo, 39’); 1-1 (Javi, 67’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.