El Juvenil A, superat a la segona part

29 Octubre 2016 Nicolás Arlanzón
El Juvenil A passa pel seu tram més irregular de la temporada El Juvenil A passa pel seu tram més irregular de la temporada Nicolás Arlanzón

En un intens partit, els escapulats, que han pogut avançar-se durant la primera meitat, han caigut per la mínima (0-1) davant el Manresa.

Lliga · Jornada 10 · 29/10/16 · 17:15 hores

0
- 1 MANRESA

Després d’haver sumat únicament 1 punt dels 9 possibles en les tres darreres jornades, el juvenil gracienc ha començat el matx, igual que el seu rival, amb molta empenta. Això li ha permès comptar amb nombroses ocasions al llarg dels primers minuts de joc. Velis ha estat el primer en avisar, mentre que el seu company Romero ho ha provat després d’un córner. L’Europa ha continuat buscant el primer gol de la tarda intentant aprofitar la seva velocitat a la contra. Amb el pas dels minuts, la intensitat del partit ha anat augmentant, cosa que ha causat diversos moments de tensió.

Quan el seu rival estava basant el joc pel centre, Adrià han tornat a tenir una nova ocasió en una jugada a pilota aturada. L’alt ritme del partit ha provocat també que l’Europa s’hagi trobat amb diversos imprevistos i que s’hagi vist obligat a fer dos canvis. El primer, per evitar que Tatay veies una segona groga que condicionés la resta del matx. El segon ha arribat després que Velis hagi caigut lesionat. Tot i els intents de tots dos equips per trencar l’empat, s’ha arribat a la mitja part amb un just 0-0.

A la represa, la tònica ha canviat per complet i el Manresa ha dominat el control de la pilota gairebé en tot moment. Al llarg de la segona meitat, els del Bages han comptat amb nombroses ocasions, algunes dins de la mateixa jugada, especialment al llarg d’uns primers minuts on han posat a prova a un Lluis que, gràcies a les seves intervencions, ha mantingut vives les esperances dels graciencs. Al minut 71, Marc ha rebaixat els ànims dels locals, que començaven a reaccionar, amb un xut que ha fet rebotar al terra per batre el porter i fer el 0-1 definitu.

A partir del gol, l’Europa ha intentat aprofitar l’esgotament del seu rival amb un seguit de jugades a la contra i de pilotes penjades en llarg. Tot i el seu esforç, el conjunt escapulat no ha pogut fer l’empat i no ha complert el seu objectiu de fer bo davant un rival directe l’empat de la setmana passada i de trencar la seva mala dinàmica.

La fitxa tècnica del partit segons acta de la FCF

EUROPA: Lluis, Anguren, Barroso, Adrián, Miró, Dani, Alieu (Roger, 62’), Ivan, Tatay (Otman, 23’), Velis (Alejandro, 31’) i Piquer.

MANRESA: Álvaro, Óscar, Isaac, Ángek, Nil, Toni, Marcel (Oriac, 70’), David (Joel, 45’), Marc (Sergi, 82’) , Roger i Alsina (Arnau, 77’).

ÀRBITRE: Raul Calle Martínez (Baix Llobregat), assistit per Ivan Murillo i Carlos Guerrero.

TARGETES: Grogues a Tatay (Europa) i a David i Nil (Manresa).

GOLS: 0-1 (Marc, 71’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Tercera derrota en els darrers quatre partits.