El Juvenil A tanca un any d'ensomni

19 Maig 2018 Fran Capell
Alegria local i tristesa visitant Alegria local i tristesa visitant Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa s'ha acomiadat de la Lliga Nacional amb un empat contra el Sants (1-1) que tanca un any per a la història.

Lliga · Jornada 34 · 19/05/18 · 17 hores

1 - 1 SANTS

En un partit on el Sants s’ho jugava tot per a no descendir (fet que no ha pogut evitar), l’Europa ha jugat sense cap pressió. És per això que l'equip visitant, intens a l'inici, ha volgut prendre les rendes del matx. Berni ha tingut una bona ocasió a l’equador de la primera meitat per avançar el Sants, però ha fallat xutant tot sol davant Lluís. L’Europa no ha disposat de gaires ocasions a la primera part. Només una de De Celis amb un cop de cap que posava a prova Àlex.

A poc de començar la segona meitat, Javi s’ha trobat amb una pilota rebotada dins l’àrea gran i ha engaltat un fort xut davant el qual res ha pogut fer el porter visitant. El Sants ha respost cinc minuts després quan Berni, amb un bon cop de cap, ha empatat el partit. L’Europa ha semblat activar-se amb la velocitat de Joel però sense sort en els darreres metres. Els santsencs, per la seva banda, jugaven tenint en compte les informacions que arribaven d’altres camps.

En els darrers minuts del partit el Sants s’ha bolcat en atac, doncs els resultats els eren adversos, mentre Europa a la contra ha buscat el gol. Finalment no hi ha hagut moviments al marcador i l’Europa ha mantingut l’empat per arrodonir la lliga amb 60 punts.

EUROPA: Lluís, Pau, Marc Muñoz, Gerard, Ramon (Joel, 46’), Albert Grau, Franc (Joan, 68’), Kengo, De Celis (Ricki, 60’), Germán (Xavi Pons, 60’) i Javi.

SANTS: Àlex, Casas, Sánchez, Diz (Sergi, 70’), Maldonado, Cristian, Calabia, Monfort, Pau, Truji i Berni (Lirón, 66’).

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez, assistit per Adrià Carrasco i Oriol Ruíz.

TARGETES: Grogues a Franc, Marc Muñoz i Gerard (Europa) i a Lirón (Sants).

GOLS: 1-0 (Javi, 52’); 1-1 (Berni, 57’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Darrer partit de la temporada. L'Europa ja feia jornades que estava ascendit a Divisió d'Honor. El Sants ha perdut la categoria.