El Juvenil A té més vides que un gat!

22 Abril 2023 Redacció
Un punt que pot valer or! Un punt que pot valer or! Maria Vidal

L'Europa iguala un 0-2 al tram final del partit contra la Damm per sumar un punt (2-2) i mantenir-se viu en les esperances de permanència a Divisió d'Honor.

Lliga · Jornada 28 · 22/04/23 · Nou Sardenya · 17:15 h.

EUROPA 2 - 2 DAMM

El matx ha començat amb ambdós equips buscant el triomf des del primer moment. La verticalitat i la velocitat han sigut el denominador comú. La Damm s'ha mostrat superior al primer quart d'hora i l'Europa s'ha sabut ajustar fins donar amb la tecla, generant tres ocasions clares al primer temps. Malgrat tot, una acció per banda esquerra dels visitants, propera a la mitja hora de joc, ha finalitzat amb una gran centrada que ha estat contundentment rematada a gol.

L'Europa no ha pogut reaccionar a aquesta diana en tot el primer temps i amb el 0-1 s'ha arribat al descans. A la represa, l'Europa ha sigut superior, però una desafortunada acció ha derivat en un penal que la Damm no ha perdonat, fent el 0-2. Amb un canvi de sistema, l'Europa no ha renunciat a sumar en el partit d'avui, conscient que necessita el màxim de punts a aquestes alçades per tenir matemàtiques reals de permanència. L'equip escapulat s'hauria pogut connectar abans al matx de no haver fallat una pena màxima xutada per Julen.

Amb tot, la tendència ofensiva de l'equip ha donat fruits i amb un gran xut amb l'esquerra de Willy ha signat l'1-2 i gairebé sense temps a reaccionar, el 2-2 obre de Vici caçant el cuir a l'àrea petita. Finalment, i tot i l'expulsió de Razvan al bàndol visitant, l'encontre ha finalitzat amb un punt per a cada equip. Un punt que manté viu l'Europa de cara als dos darrers partits de lliga.

EUROPA: Vacas, Curiel (Boussid, 60'), Sascha, Basart, Roman (Vera, 88'), Alejandro, Amate (Aron, 76'), Bernardo (Vea, 88'), VIci, Julen i Plaza (Willy, 60').

DAMM: Álvaero Rodríguez, Manel, Razvan, Álvaro Cortés, Adrià (Mohamed, 65'), Yahir, Sergio Romero (Sergio Sandoval, 60'), Juan (Jan, 65'), Pedro (Miguel, 60'), Eliott (Dennis, 78') i Marc.

ÀRBITRE: José Antonio Fernández Morillo, assistit per David Rodríguez Arenas i Andreu López Martínez.

TARGETES: Grogues a Curiel i Vacas (Europa) i a Adrià, Juan i Razvan -dues i expulsió minut 90- (Damm).

GOLS: 0-1 Marc (28'); 0-2 (Juan -p-, 55'); 1-2 (Willy, 76'); 2-2 (Vici, 81').

Divisió d'Honor Juvenil Grup 3.

Quart partit seguit sense perdre. L'equip ha sumat 10 dels darrers 12 punts. El Juvenil A ha sigut el primer dels sis principals equips del club en estrenar el nou videomarcador de l'estadi