El millor partit, sense premi

08 Octubre 2016 Redacció
Imatge d'arxiu del duel davant el Mataró Imatge d'arxiu del duel davant el Mataró Josep Ribas

El Juvenil A de l'Europa ha perdut 3-1 contra el Girona B en el, paradoxalment, millor partit disputat pels escapulats.

Lliga · Jornada 7 · 08/10/16 · 15:30 hores

GIRONA B
3 - 1 EUROPA

Matx molt complet de l'Europa i que s'ha escapat de les mans en dotze minuts fatídics. El duel ha començat amb un conjunt escapulat amb les idees molt clares i buscant la porteria rival. Bon exemple d'això és que als 10 segons Alieu ja ha provat fortuna amb un xut des de la frontal que ha aturat el porter gironí. L'equip s'ha mostrat incisiu durant tot el primer temps, controlant totalment el joc i provant de trobar desequilibris per banda constantment. L'Europa estava ben situat al camp i aconseguia recuperar la pilota immediatament després de pèrdua.

L'equip europeista ha seguit creixent amb el pas dels minuts i, amb molta paciència, ha convertit els últims 15 minuts del primer temps en els que millor joc ha realitzat de tota la temporada. Malgrat això, no ha trobat el premi del gol i s'ha arribat al descans amb el marcador inicial. A la represa, mateixa dinàmica... fins que als set minuts una pèrdua a la zona central s'ha convertit en una transició perillosa dels locals, que han acabat rematant al gol al segon pal la primera diana de la tarda. Després de 52 minuts de domini total, l'equip gracienc ha rebut un cop dur i li ha entrat pressa en el joc, mostrant-se més imprecís. Fruit d'això, un error de decisió al moment de refusar un córner ha fet que el Girona trobés el premi del segon gol.

La diana ha fet molt mal, més encara quan uns instants abans l'Europa havia gaudit d'un cara a cara d'Otman amb el porter local. Poc després, el 3-0 gironí en un servei directe de banda a l'àrea, on Valery s'ha trobat la pilota al punt de penal i no ha perdonat. L'Europa no ha llançat del tot la tovallola i ha pogut retallar distàncies amb un gol de Velis, amb el joc de l'equip més asserenat, però ja sense temps de donar la volta al marcador.

La fitxa tècnica del partit segons acta de la FCF

GIRONA B: Torra, Marwan, Marc Ávila (Casles, 75'), Biel, Pol, Cobos, Valery (Ignacio, 79'), Daniel Gómez (Pau, 60'), Allal, Juli (Jofre, 70') i Raúl Álvarez.

EUROPA: Lluís, Barroso, Adri, Miró, Piquer (Velis, 61'), Dani Martín, Alieu (Alejandro, 75'), Romero, Otman, José Miguel (Anguren, 79') i Tatay (Óscar, 61').

ÀRBITRE: Ruben Mancera Antón (Maresme).

TARGETES: Grogues a Biel (Girona B) i a Romero (Europa).

GOLS: 1-0 (Allal, 52'); 2-0 (Cobos, 64'); 3-0 (Valery, 73'); 3-1 (Velis, 88').

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Partit disputat en horari de migdia (15:30 hores).