El Molt Honorable Europa!

17 Març 2018 Fran Capell
Èxtasi al Nou Sardenya! Èxtasi al Nou Sardenya! Fran Capell

El Juvenil A escapulat dona un cop a la taula derrotant el líder Barcelona B (1-0) i fa un pas de gegant camí de la Divisió d'Honor.

Lliga · Jornada 26 · 17/03/18 · 18 hores

1 - 0 BARCELONA B

Duel de juvenils, però partit gran a l'estadi, amb bona presència de públic i animació al gol. Ha sortit el Barcelona B amb molta empenta, disposant als primers minuts de joc d’algunes ocasions. La primera ha estat una pilota picada per Adrian Bernabé que gairebé aprofita Antonio Jesús. Poc després, Ansu ha rematat de cap però David Aragón s’ha estirat i ha atrapat la pilota.

Poc a poc la possessió de la pilota s’ha anat equilibrant i l’Europa ha tret el fre de mà i ha fet un pas endavant. Ha estat llavors quan la pilota s’ha passejat amb més freqüència per la porteria blaugrana, sobretot a pilota aturada. A la mitja hora de joc, el Barcelona B ha volgut trencar la línia defensiva local amb pilotes penjades per un bon Adrian Bernabé, però la defensa escapulada ha estat de deu i ha desfet amb encert l’atac barcelonista fins al xiulet final del primer temps. La segona part ha estat entretinguda, amb ocasions i nervis als dos equips.

Ramón, al minut 60, ha gaudit d'una ocasió en un cop de cap que ha sortit per ben poc. Abans, Ansu havia creuat en excés un xut des de dins l’àrea. El gol que ha decidit el partit ha arribat del cantó local: Iñaki ha aprofitat un refús per afusellar Tenas i provocar el deliri en un Nou Sardenya que feia goig. Arran del gol, l’Europa ha fet una petita passa enrere i el segon equip juvenil blaugrana ha incrementat la possessió de la pilota i ha intentat fer mal amb l’entrada de Konrad per banda, sense èxit.

Buscant sortir a la contra, l’Europa ha esperat tenir-ne una més per matar el partit... i l'ha tinguda quan Ricki ha fet una centrada genial per banda dreta i Tarik, a boca de gol, ha fallat una diana que ja es cantava. Fins al final, el Barcelona B ha posat setge a la porteria de David Aragón i s’ha hagut de patir, fins el xiulet final de l’àrbitre, per conservar el resultat. Victòria de prestigi que fa veure l’ascens cada cop més a tocar.

EUROPA: David Aragón, Franc, Marc, Pau, Ramón, Albert Grau, Joel (Tarik, 81’), Kengo, Javi (Ricki, 75’), Joan Castells (Sori, 64’) i Iñaki.

BARCELONA B: Arnau Tenas, Sola (Sergi Altimira, 68’), Alejandro, Rojas, Bravo, Sanz (Amor, 70’), Pau (Konrad, 64’), Antonio Jesús, Ansu (De Vega, 54’), Adrian Bernabé i Pablo Moreno

ÀRBITRE: José Antonio Fernández, assistit a les bandes per Yusef Mohamed i Òscar Martín.

TARGETES: Grogues a Joan Castells, Javi, Franc, Kengo i Iñaki (Europa) i a Sola i De Vega (Barcelona B).

GOLS: 1-0 (Iñaki, 65’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

El líder cau al Nou Sardenya i l'Europa fa un pas de gegant en les seves aspiracions de pujar a Divisió d'Honor. Bona presència d'aficionats i especial animació dels més joves al gol.