El 'pla B' també dona fruits

05 Maig 2018 Fran Capell
Una disputa de pilota durant el matx Una disputa de pilota durant el matx Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa, matemàticament ascendit dimarts passat, va guanyar ahir al vespre el Llagostera al Nou Sardenya (3-0).

Lliga · Jornada 32 · 05/05/18 · 20 hores

3 - 0 LLAGOSTERA

Amb els deures principals ja fets aquesta temporada, aconseguint l’ascens a Divisió d’Honor, l’Europa saltava a la gespa sense la pressió habitual de les darreres jornades d'un campionat però amb la il·lusió, com a premi extra, de disputar la Copa Catalunya a l'horitzó (s'hauria de classificar com a segon de lliga al final del campionat). Gonzalo Riutort va premiar ahir als jugadors menys habituals en un partit on l’equip gironí es jugava la possibilitat de sortir de les places de descens.

Per aquest motiu, els visitants, amb més urgències sobre la gespa, van ser dominadors en els primers quaranta-cinc minuts, arribant a xutar al travesser fins en tres ocasions. Tot i això, va ser Javi qui va posar per davant l’equip gracienc, després d’un golàs que va entrar per l’escaire esquerra de la porteria de Sebby. La segona part va ser un xic espessa amb un Llagostera que no trobava el gol i un Juvenil A gracienc amb poc control de la pilota però buscant sentenciar al contraatac. Quan més bolcats en atac estaven els gironins, Joan etzibava un fort xut des de fora l’àrea i feia el segon.

Amb el partit encarrilat, el tècnic gracienc va fer debutar el jove del juvenil C, Mandarini, per tal que pogués gaudir d’uns minuts. A les acaballes, Martí posava el peu en una centrada rassa per banda dreta i marcava en pròpia porta el tercer i definitiu gol. Resultat un xic enganyós en un matx descafeïnat però que permet pujar posicions, avançar el Reus i ocupar, actualment, la tercera plaça.

EUROPA: Lluís, Pau, Ramón, Gerard, Albert Grau, Xavi Pons (Kengo, 62’), Ricki, Joan, De Celis (Mandarini, 70’), Germán (Marc, 75’) i Javi (Joel, 75’).

LLAGOSTERA: Sebby, David López (Dídac, 59’), Aleix (Mame, 52’), Parra, Martí, Ávila, Mercader, Abel (Loick, 75’), Monsif (Pau Domínguez, 75’), Pau Juvi i Nahum.

ÀRBITRE: Vicente Alexander Muñoz, assistit a les bandes per Wahib Agdaoui i David Albarral.

TARGETES: Grogues a Pau, Xavi Pons, Germán, Lluís i Kengo (Europa) i Nahum, Mame i Martí (Llagostera).

GOLS: 1-0 (Javi, 11’); 2-0 (Joan, 70’); 3-0 (Martí -pp-, 83')

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

Primer partit com a local un cop assolit l'ascens matemàtic a Divisió d'Honor el passat dimarts en el partit ajornat contra el Mollet. Celebració de l'èxit amb un nou triomf a l'estadi.