El primer triomf es resisteix

21 Setembre 2015 Redacció
Tres empats en quatre partits Tres empats en quatre partits Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Tres empats i una derrota és el balanç inicial del Juvenil A. A casa, contra el Sabadell (1-1) el conjunt escapulat es va avançar al marcador, però després de l'empat arlequinat va haver de conformar-se amb les taules amb un home menys.

Lliga Nacional · Jornada 4 · 20/09/15 · 17 hores

EUROPA 1 - 1 SABADELL

L'Europa va començar fort el partit, amb una pilota al travesser al quart d'hora de partit i, acte seguit, el primer gol de la tarda, obra de Soto. Els arlequinats, a tres minuts pel descans, van tenir la millor opció de rèplica amb una pilota al pal de Vaca. A la represa, als nou minuts, mala sort dels escapulats en el gol visitant, una rematada de Puigbó que va entrar al fons de la xarxa de l'Europa després de rebotar en un jugador europeista.

Amb taules a l'electrònic, l'Europa va veure com Eloi era expulsat per doble cartulina groga a més d'un quart d'hora per a la finalització del matx. Amb un efectiu menys, l'Europa va defensar l'empat i fins i tot Jonathan va haver d'intervenir amb molt encert per evitar el segon visitant a rematada d'Heredia ja als instants finals del duel.

La fitxa tècnica segons acta de la FCF

EUROPA: Jonathan, Chacón, Vicente, Eloi, Sergi, Prats, Soto (Carlos, 78'), Pol, Guti (Xavi, 88'), Varona i Ferran (Lozano, 85').

SABADELL: Arnau, Hernan, Rodergas (Kike, 80'), Luque, Casals, Legui (Cobos, 45'), Vaca (Heredia, 62'), Puigbó, Antonio, Montero i Pol Monells (Pau, 45').

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Eloi -dues i expulsió minut 73- i a Guti (Europa) i a Luque i Casals (Sabadell).

GOLS: 1-0 (Soto, 14'); 1-1 (Puigbó, 54').

Jornada 4 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.