Els partits de Divisió d'Honor juvenil no s'acaben al minut 90 a Gràcia!

05 Desembre 2020 Redacció
Bogeria col·lectiva amb el gol d'Èric, a la imatge celebrant-lo Bogeria col·lectiva amb el gol d'Èric, a la imatge celebrant-lo Blai Lagé

Ho ha tornat a fer. El Juvenil A i Èric Iglesias: marcar un gol decisiu al sospir final. Avui, per a donar 3 punts contra el Cornellà (1-0).

Lliga · Jornada 6 · 05/12/20 · 12 hores

1 - 0 CORNELLÀ

El Juvenil A es retrobava avui a casa, en la banqueta visitant, amb qui anteriorment havia consolidat l'equip a la màxima categoria i havia dirigit la banqueta fins la temporada passada, Gonzalo Riutort. Quant al partit, la sortida dels dos equips a la gespa ha resultat molt intensa. A partir de la mitja hora, el Cornellà ha agafat un xic més de possessió de la pilota, però, igual que l'Europa, sense crear perill real en gairebé tot el primer temps.

A la represa, bona segona part de l'Europa, amb un parell d'ocasions força clares. Al minut 74 hi ha hagut una jugada per la polèmica quan Biel ha fet un regat a l'àrea i ha acabat a terra. El quadre gracienc ha reclamat penal però l'àrbitre no ho ha considerat així.

Quan els dos equips semblaven abocats al 0-0 i a repartir-se cadascú un punt, una pilota llarga ha arribat a peus d'Èric Iglesias, amb avantatge en la seva cursa respecte els centrals i, entrant a l'àrea, ha creuat la pilota suau suau al segon pal, la qual ha entrat gairebé plorant per acabar provocant l'explosió de joia i la bogeria de jugadors i banqueta locals davant tres punts d'or 'in extremis'.

EUROPA: Aleix, Manel, Raúl, Pereira (Montoya, 35'), Tomás, Llabres, Biel, Marçal, Iglesias, Riki (Èric Nin, 65') i Uri (Alexis, 61').

CORNELLÀ: León, Urbina, Martín, Àlex, Marcos, Aschalew, Pablo, Albert (Iker, 67'), Leo (Jaume, 85'), Zaid (Valter, 67') i Gonzalo (Bellido, 71').

ÀRBITRE: Xavier Alins Rodríguez, assistit per Arnau Raimundo Barbero i Ernest Serred Martínez.

TARGETES: Groga a Marcos (Cornellà).

GOLS: 1-0 (Iglesias, 92').

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Segon gol d'Èric Iglesias en aquest inici de lliga al darrer minut d'afegit: contra el FC Barcelona per empatar el partit i avui per signar els tres punts.