Empat a domicili

16 Novembre 2019 Redacció
Una acció del partit Una acció del partit Enric Vargas

El Juvenil A de l'Europa ha deixat el marcador del seu partit a camp del San Francisco igual que en l'inici del matx (0-0), sumant així un punt.

Lliga · Jornada 11 · 16/11/19 · 12 hores

SAN FRANCISCO
0 - 0 EUROPA

Un Europa ben posat al camp ha vist com el San Francisco s'ha fet amb el control de la pilota els primers 20 minuts de partit. Durant gairebé mitja hora, el joc horitzontal del matx ha fet que els porters no tinguessin pràcticament feina. La primera ocasió de l'encontre, al minut 30 i per part dels locals: Juan ha xutat des de fora l'àrea i Jaume ha respost amb una gran estirada per enviar a córner.

Al minut 40, la rèplica escapulada amb una combinació de tot l'equip des de l'esquerra del joc, acabant per canviar l'orientació a la dreta, a peus de Reda qui, ajustat a la línia de banda, ha centrat i la pilota ha sortit fora per poc. A la represa, el local Moisés ha assistit a Alberto i, amb tot a favor, aquest ha enviat la pilota massa alta.

L'Europa ha protagonitzat una bona acció entre Reda i Tarik, anul·lada aquesta per fora de joc quan el davanter ja es plantava sol davant el porter. A partir d'aquí ha caigut un aiguat impressionant sobre el camp. Tot i tenir alguna tímida ocasió més els dos equips, el 0-0 es podria considerar com força just.

SAN FRANCISCO: Joan, Sergio, Mateu, Pere, Liam, Bartomeu, Juan (Miquel, 62'), Alberto, Cristian (Sergi, 79'), Mario i Moisés.

EUROPA: Jaume, Navio, Hicham, Batalla, Joan Marc, Roc, Reda (Antonio, 68'), Pepe, Tarik (Turru, 79'), Del Cura i Gonpi (Arnau, 90').

ÀRBITRE: Federico Saiz Villares, assistit per Alejandro Murillo Yustos i Luís Miguel Díaz Soto.

TARGETES: Groga a Alberto (San Francisco).