Empat agredolç

01 Abril 2017 Sònia Pérez
Al partit li han 'sobrat' uns segons Al partit li han 'sobrat' uns segons Sònia Pérez

Al Juvenil A se li escapa el que hauria estat una merescuda victòria davant la Damm B (1-1) en el darrer sospir del matx al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 28 · 01/04/17 · 17:15 hores

1
- 1 DAMM B

La tarda de dissabte ha començat amb forta pluja sobre el Nou Sardenya però això no ha impedit veure un partit molt disputat entre l’Europa i la Damm B. Els dos equips han sortit amb intensitat, buscant el gol des de primer moment i ha estat l’Europa qui ha tingut les millors ocasions, les més clares una de Ranera al minut 10, seguida de la connexió Barroso-Velis i, per acabar, la d’Ezequiel en un mà a mà amb el porter al minut 16.

El gol estava apunt d’arribar i minuts després una vaselina de Javi ha fet pujar l'1-0 al marcador. No ha baixat les forces l’Europa i ha seguit amb grans ocasions i amb una marxa més després de fer el gol. La Damm ha tingut dificultats per arribar a porteria fins els últims deu minuts de la primera part, on s’han igualat les forces i on tant Xavi per la Damm com Barroso per l’Europa han tingut ocasions claríssimes. El matx ha continuïtat amb la mateixa intensitat després del descans. La Damm comptava amb contres i ocasions molt perilloses buscant l’empat, però la defensa del Europa no ho ha deixat fàcil i a més ha buscat el segon, tot i que costava arribar més a porteria que a la primera part.

A la mitja hora de la segona part però, es tornaven a igualar les forces fins al final del partit, on un cop transcorreguts els tres minuts d’afegit que havia indicat el col·legiat i després de xiular una falta molt dubtosa, ha arribat l’empat de Baena per la Damm. Un gol que ha enfonsat la moral als escapulats, que havien merescut la victòria.

EUROPA: Bruno, Ilia, Piquer, Adri, Ramón, Viver (Martínez, 58’), Javi, Barroso, Ezequiel (Tatay, 77’), Velis (Edgar, 67’) i Ranera (Alieu, 58’).

DAMM B: Alvaro, Arnau (Kevin, 54’), Mario, Grifell, Molina (Roig, 67’), Xavi (Sergi, 46’), Aleix D, Sosa, Busi (Naya, 54’), Dani i Baena.

ÀRBITRE: Bruno Montoro Ferreiro (Barcelona), assistit per Carlos Penas Oliva i Juan Antonio Ayora González (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Viver (Europa) i a Molina i Mario (Damm B).

GOLS: 1-0 (Javi, 20’); 1-1 (Baena, 94’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.

L'Europa suma 30 punts a la taula classificatòria.