Empat amb polèmica fins el darrer minut

27 Febrer 2016 Redacció
Imatge del partit de la primera volta Imatge del partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El desplaçament del Juvenil A de l'Europa a Mataró, rival directe per la permanència a Lliga Nacional, ha acabat amb un polèmic 3-3. L'Europa no ha pogut guanyar malgrat posar-se 0-2 al marcador.

Lliga Nacional · Jornada 23 · 27/02/16 · 17:30 hores

MATARÓ
3 - 3 EUROPA

Partit boig, sobretot en el tram final, on hi ha hagut de tot. Ha començat l'encontre amb domini escapulat i en aquest primer període tant el porter (a boca de canó) com un defensa (sobre la línia) han hagut d'intervenir per evitar el gol gracienc. Aquest, però, ha acabat arribant poc abans del descans, obra de Soto. Amb 0-1 ha començat una segona part on el Mataró ha començat molt fort -fins i tot una pilota s'ha passejat per l'àrea petita sense trobar rematador-, però igualant les forces l'Europa ha marcat el 0-2, obra de Prats.

El partit semblava controlat i el Mataró ha passat a jugar més directe buscant capgirar la situació, especialment amb faltes i córners. Precisament en dos serveis de cantonada molt tancats els locals han fet l'1-2 i 2-2 amb cinc minuts de diferència. Per a més crueltat, una falta de Marc Vicente -mereixedora de groga- ha estat sancionada amb vermella directa pel col·legiat. Amb 10 efectius, l'Europa ha controlat bé el partit, no creant perill el Mataró i tenint opcions l'Europa, fins i tot un penal no xiulat a Soto.

Malgrat tot, una nova pena màxima sobre Guti sí que s'ha xiulat en aquesta ocasió i Xavi Prats ha fet el 2-3. A l'encontre li faltaven 10 minuts i l'Europa ha defensat bé el mínim avantatge. Arribats al minut 90, el col·legiat, que ni de lluny ha tingut la seva millor tarda, ha afegit tres minuts, que després ha ampliat a quatre. Just al venciment, un xut des de fora l'àrea ha suposat el 3-3 pel Mataró. L'àrbitre no ha deixat l'Europa servir ni de mig camp. Final del partit i un punt a cada casa.

MATARÓ: Dani Pérez, Llavero (Sylla, 84'), Cervera, Calero (Carreras, 60'), Domínguez, Gisbert (San Martín, 40'), Ricard, Nil, Arévalo, Pol Reñe (Pol Vallès, 60') i Castellano.

EUROPA: Luque, Sergi Vicente, Blanes, Marc Vicente, Carlos Díaz, Juan Carlos, Lozano (Aldana, 73'), Prats, Soto (Heredia, 84'), Ferran (Guti, 75') i Álex (Varona, 62').

ÀRBITRE: Sergio Álvarez Ubric.

TARGETES: Grogues a Gisbert, Calero i Carreras (Mataró) i a Sergi Vicente (Europa). Vermella directa a Marc Vicente -64'- (Europa).

GOLS: 0-1 (Soto, 35'), 0-2 (Prats, 53'), 1-2 (Arévalo, 59'); 2-2 (Carreras, 63'); 2-3 (Prats, 82'); 3-3 (Castellano, 94').

Jornada 23 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Punt després de dues derrotes consecutives.