Empat per consolidar la quarta plaça

16 Febrer 2020 Redacció
Capitans i àrbitres de l'Europa-Girona Capitans i àrbitres de l'Europa-Girona CE Europa

El Juvenil A de l'Europa ha signat taules amb el resultat inicial de l'encontre (0-0) en la visita del Girona a l'estadi europeista.

Lliga · Jornada 22 · 16/02/20 · 17 hores

0 - 0 GIRONA

Resultat just pel que s'ha vist al Nou Sardenya en duel jugat aquesta tarda. Es podria dir que l'encontre ha tingut una part per a cada equip, la primera pels locals i la segona pels gironins. Al minut 4, l'Europa ha tingut la millor ocasió de tot el partit: centrada de Navio i rematada de cap de Gonpi que pica al pal i un defensa acaba traient sobre la línia.

Una falta lateral dels escapulats a botes de Gonpi ha provocat una nova rematada de cap. En aquesta ocasió Arnau ha enviat fora. Els visitants no han xutat a porta fins al minut 33. Les opcions locals han anat al primer temps de cap: córner de Hicham que Arnau, de nou amb la 'testa', envia per sobre la porteria.

A la represa ha tingut lloc la millor ocasió del Girona quan Suleiman ha marxat per velocitat i, en darrera instància, ha estat objecte de penal. La pena màxima l'ha xutat Ilyas però Jaume, amb una gran estirada, ha evitat el gol. Destacar al minut 87 la lesió precisament del mateix Jaume, amb mal a un dit, obligat a deixar la porteria per a l'entrada de Mou.

EUROPA: Jaume (Mou, 87'), Navio, Hicham, Joan Marc, Gene, Pepe, Aarón (Antonio, 70'), Del Cura, Turru (Tarik, 76'), Arnau i Gonpi.

GIRONA: Joel, Arnau, Èric, Manel, Ignasi, Unai, Suleiman (Mateo, 81'), Alejandro (Nil, 85'), Adrian (Mamadoualpha, 60'), Pau i Ilyas (Víctor, 67').

ÀRBITRE: Pau Serrat Susi, assistit per Dídac Tena Colomé i Pablo Alberto Valero Llop.

TARGETES: Grogues a Hicham (Europa) i a Mamadoualpha (Girona).