Encallats

El Manlleu ha guanyat 3 punts i average al Nou Sardenya El Manlleu ha guanyat 3 punts i average al Nou Sardenya Àngel Garreta

Gran ocasió perduda del Juvenil A davant el Manlleu (0-2) per donar un pas endavant a la taula en l'inici de la segona volta de la lliga. Els escapulats han sumat la segona derrota seguida al seu estadi davant el que ha resultat el tercer triomf dels osonencs en tot el campionat. El Manlleu guanya també l'average entre els dos.

Lliga · Jornada 18 · 17/01/15 (17:15 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Àngel Garreta

EUROPA 0 - MANLLEU 2

L'inici de l'Europa prometia. Ràpides internades per banda, centrades a l'àrea i un pes del joc ofensiu en els primers cinc minuts. A tot això s'afegia la primera de les moltes lesions que ha patit el Manlleu. Ja al minut 12, Arnau ha hagut d'entrar per Èric, que no podia continuar. Malgrat tot, s'ha avançat al marcador el Manlleu mitjançant Samu. Falta lateral que remata el davanter a l'àrea petita, arribant a tota potència. Passada la mitja hora, nou canvi per lesió als visitants, entrant Francis per Pau Matas.

Durant tot el primer temps l'única acció clara de perill per l'Europa ha sigut una centrada que Prats, al centre de l'àrea, ha rematat massa fluixa i fàcil d'aturar pel porter Cristian. A la represa semblava que l'Europa s'animava a tocar dels deu minuts de joc amb un xut de Pol ajustadíssim al pal i que el porter ha hagut de refusar allargant el braç, però tot s'ha acabat de tòrcer cinc minuts més tard, quan en un contraatac molt ben dibuixat, Samu ha combinat amb l'extrem i aquest l'ha tornat a habilitat en profunditat en arribada a l'àrea. El porter escapulat Pablo ha sortit a peus de Samu, però aquest s'ha anticipat i, regatejant-lo, ha fet el 0-2.

A partir d'aquí, poc ritme de joc, un Manlleu ordenat sobre la gespa i un Europa incapaç de trobar forats per on fer mal. Nova lesió visitant al minut 74, la tercera del partit, en aquest cas Gerard l'afectat. Tot i els cinc minuts d'afegit, el perill real no ha tornat a sobrevolar l'àrea osonenca i els punts han marxat dins el sac dels visitants.

EUROPA: Pablo, Dani, Miki, Alejandro, Ayllon, Juandi (Andrés, 74'), Lozano, Prats, Guti, Requena (Ros, 60') i Pol (Juli, 67').

MANLLEU: Cristian, Pau Franquesa, Sergi, Aleix, Edu, Adrià, Pau Matas (Francis, 32'), Èric (Arnau, 12'), Nil, Gerard (Roger Cunill, 76') i Samu (Xavi, 67').

ÀRBITRE: Francisco Javier Pazo Mora (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Guti, Pol i Ros (Europa) i a Francis i Pau Franquesa (Manlleu).

GOLS: 0-1 (Samu, 16'); 0-2 (Samu, 58')