Encallats

25 Setembre 2021 Fran Capell
El Juvenil A masculí torna a deixar-se dos punts El Juvenil A masculí torna a deixar-se dos punts Fran Capell

El Juvenil A masculí suma el segon empat de la temporada a casa davant el Montecarlo (1-1).

Lliga · Jornada 4 · 25/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 17 h.

EUROPA 1 - 1 MONTECARLO

El Juvenil A masculí de l'Europa no ha pogut sumar la seva primera victòria a la lliga i ha deixat escapar dos punts al Nou Sardenya davant el Montecarlo, equip debutant a la Divisió d'Honor.

El partit ha començat amb una bona oportunitat per cada equip. Primer ha estat Wito pels graciencs qui ha xutat alt en una bona internada per banda esquerra i a la següent jugada el Montecarlo ha aprofitat una indecisió defensiva de l'Europa que ha parat un atent Nico.

La primera part ha estat marcada per les imprecisions d'ambdós equips, que no han estat capaços de generar perill real sobre la porteria del contrari. Així doncs, el matx se n'ha anat al descans sense que el marcador s'hagi mogut. A la represa hi ha hagut més activitat i cap al minut 48 Arnau ha fet caure dins l'àrea un futbolista del Montecarlo i l'àrbitre no ha dubtat a xiular penal.

Barrios ha enganyat Nico i ha posat l'avantatge pels visitants. Amb el partit cap per dalt, l'Europa ha reaccionat ràpidament per mitjà d'Arnau, que en una pujada a l'atac ha marcat amb un xut potent després d'un parell de rebuigs a l'àrea del Montecarlo.

De mica en mica els graciencs han anat pressionant la porteria de Soto. Primer ha estat Ian amb un bon cop de cap que ha marxat per poc i després Wito amb dos bons xuts on ha fet treballar el porter visitant. Amb més cor que cap, l'Europa ha mort al camp del Montecarlo, però l'electrònic no s'ha mogut i el punt deixa un sabor agredolç perquè no permet els d'Ignasi Senabre sortir de la zona baixa de la taula.

EUROPA: Nico, Pol (David, 56'), Max (Sergi Gomez, 46'), Ian, Arnau (Candelo, 67'), Sergi Oriol, Samsó, Barquero, Izan (Ali, 67'), Elhadji (Gerard 56') i Wito.

MONTECARLO: Soto, Lobez, Aznar, Lera, Briz, Royo (Romanos, 67'), Posa, Escartín (Joserra, 85'), Barrios, Ciriano i Gracia.

ÀRBITRE: Enric Bureu (català), assistit per Rubén Muñoz i Alex Delgado (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Gracia (Montecarlo).

GOLS: 0-1 (Barrios -p-, 48'); 1-1 (Arnau, 49').