Enlloc com a casa

24 Novembre 2018 Fran Capell
La rematada del gol La rematada del gol Jordi Batuecas

Duel igualat a la Divisió d'Honor entre l'Europa i el San Francisco (1-0) però on el Juvenil A gracienc ha deixat els punts a casa.

Lliga · Jornada 13 · 24/11/18 · 17 hores

1 - 0 SAN FRANCISCO

Ha semblat que sortia endollat l’Europa en els primers compassos i Iñaki ,de cap, ha tingut la primera ocasió als cinc minuts. Poc després Ariel, en una contra amb superioritat, ha estat un pèl gana i ha xutat a porta quan al segon pal es trobava Iñaki sol. El San Francisco no ha posat setge a la porteria d’Èric fins a l’equador de la primera part quan, en la sortida d’un dels pocs córners dels que ha disposat avui, Alorda ha rematat forçat fora.

Molt joc al mig del camp i cada equip intentant sorprendre l’altre en una contra o pilota llarga. De fet, així ha arribat el gol de l’Europa: refús llarg de la defensa escapulada amb cert avantatge per García del San Francisco i Joel que s’ho creu posant el 'turbo' i es fa amb la pilota amb gran velocitat entrant dins l’àrea i cedeix a Iñaki, sol de marca, que no perdona l'1-0.

El San Francisco ha semblat reaccionar quan un xut llunyà de falta s’estavellava al pal i en una segona oportunitat Èric ha hagut de treure els punys per desfer el perill. La segona part ha estat un calc de la primera, tot i que el San Francisco ha semblat que s’estirava una mica més però sense gaire convicció en atac. El conjunt gracienc, molt ben situat al camp, buscava en una contra matar el partit.

Xavi Galán ha tingut una bona oportunitat a les acaballes quan el seu cacau gairebé agafa el porter Pere per sorpresa, lleugerament avançat. Als darrers minuts, cert nerviosisme per la curta renda local però on s’ha sabut patir fins el xiulet final per seguir sumant victòries a Gràcia.

EUROPA: Èric, Torre, Juncà, Sori, Jordi, Bruno, Llava (Osorio, 73’), Masip, Ariel (Galán, 70’) , Iñaki (Gabi, 61’) i Joel (Tarik, 84’).

SAN FRANCISCO: Pere, Carlos, Cano, García (Aaron, 76’), Ismael Estévez, Contreras (Óscar, 88’), Moisés, Alorda (Mario, 65’) , Benabad i Ismael Pardo (Markuss ,61’).

ÀRBITRE: Alejandro Carrillo, assistit per Alejandro Pérez i Albert Calduch.

TARGETES: Grogues a Xavi Galán (Europa) i Alorda i Markuss (San Francisco).

GOLS: 1-0 (Iñaki, 24’).