És de bojos!

14 Octubre 2023 Redacció
Èpica remuntada al final! Èpica remuntada al final! Maria Vidal

El Juvenil A masculí perdia 3-4 al minut 85 de partit i acaba guanyant l'Atlètic Segre per 6-4 per sumar el quart triomf consecutiu a la Lliga Nacional.

Lliga · Jornada 5 · 14/10/23 · Nou Sardenya · 17 h.

6 - 4 ATLÈTIC SEGRE

Noranta minuts al Nou Sardenya són molt llargs i res està decidit fins que xiula l'àrbitre. En un partit boig amb un total de deu gols, l'Europa ha passat de posar-se per davant al partit a gairebé tenir-lo perdut per, finalment, sumar els tres punts fins i tot amb dos gols de diferència.

L'encontre ha començat de la millor manera, amb un gol als 5 minuts: després d'un córner, el rebot ha quedat mort al balcó i Miguel ha obert la llauna. A tocar del quart d'hora, un gol de falta directa d'Aleix Ribera ha dut les taules al videomarcador de l'estadi. Quan millor estava l'Atlètic Segre sobre la gespa, l'Europa, en un contraatac, ha fet el 2-1, obra d'Ibe. A dos minuts pel descans ha arribat el 3-1, però Pau Muntanyola ha fet el 3-2 pels visitants pocs instants després.

Al descans els dos equips s'han retirat amb cinc gols al marcador i cinc més s'han vist a la represa. Als quatre minuts, Adrià Tardiu ha fet l'empat i, abans de l'hora de partit, Samou Koné ha posat per davant els visitants per primera vegada en el partit amb el 3-4. Aquest resultat s'ha mantingut durant molta estona i els minuts restants anaven limitant les opcions europeistes fins que Mela ha signat de nou l'empat al minut 85.

Aquest gol ha destapat del tot l'Europa que, en un 'rush' final boig, no només ha capgirat el marcador sinó que ho ha fet amb 2 gols de diferència fins signar un marcador de tennis: Miguel ha donat el primer dels gols del triomf sobre el temps reglamentari i René ha sentenciat ja dins l'afegit.

EUROPA: Hugo, Marc (Leandro, 67'), Jan Alonso, Edo, Miguel, Lasota (Castany, 67'), Juanjo, Dani (Mela, 57'), Ibe, Adri (René, 80') i Jan Prat (Granell, 67').

ATLÈTIC SEGRE: Joel Llobera, Unai Rocaspana (Leo Marroig, 89'), Josep Font, Jan Rodríguez, Samou Kone, Pol Izquierdo, Tomás Genchi (Tomàs Genchi, 45'), Pau Muntanyola (Bernat Petanas, 76'), Carmelo Asensio (Tago Baro, 76'), Aleix Ribera (Roc Silvestre, 76') i Adrià Tardiu.

ÀRBITRE: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental), assistit per Juan José Chamorro Rocha i Carles Francesc Morata Ferrando (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Lasota, Jan prat i Adri (Europa) i a Pau Muntanyola, Jan Rodríguez, Pol Izquierdo i Samou Kone (Atlètic Segre).

GOLS: 1-0 (Miguel, 5'); 1-1 (Aleix Ribera, 14'); 2-1 (Ibe, 36'); 3-1 (Lasota, 43'); 3-2 (Pau Muntanyola, 44'); 3-3 (Adrià Tardiu, 49'); 3-4 (Samou Kone, 56'), 4-4 (Mela, 85'); 5-4 (Miguel, 90'); 6-4 (René, 92').