Es resisteix el retorn al camí de la victòria

02 Març 2024 Redacció
Jugada del partit celebrat a Lleida Jugada del partit celebrat a Lleida Pol Puertas (Atl. Segre)

El Juvenil A masculí de l'Europa ha sumat un empat contra l'Atlètic Segre (1-1) en un partit amb els dos gols al segon temps.

Lliga · Jornada 20 · 02/03/24 · Mpal. Ramón Farrús · 16 h.

ATLÈTIC SEGRE
1 - 1 EUROPA

Partit de poques ocasions per part dels dos equips en un matx on els graciencs han signat un dels millors encontres del darrrer mes llarg de competició. L'Atlètic Segre ha gaudit de dues ocasions clares al primer temps que no ha pogut materialitzar, mentre que l'Europa no sabia com fer la darrera acció decisiva en zona de perill dels locals.

Els graciencs s'han avançat als tres minuts de la represa amb una diana obra de Lasota amb un control i xut creuat a l'àrea. A l'àrea escapulada, Marcos ha hagut de realitzar una gran intervenció per evitar l'empat, un empat, però, que ha acabat arribant al minut 85 fruit d'un penal absurd i que ha impedit que l'equip s'hagi retrobat amb el triomf cinc jornades després.

ATLÈTIC SEGRE: Dídac, Unai, Pol Romaní (Pau, 57'), Jan, Samou, Pol Izquierdo, Josep, Vicenzo (Adrià, 57'), Carmelo (Genís, 89'), Aleix i Roger (Roc, 77').

EUROPA: Marcos, Marc (Ale, 78'), Jan Alonso (Leandro, 78'), Edo, Miguel, Castany, Jové (Joao, 59'), Lasota, Ibe, Adri (Dani, 70') i Mela (Marcel, 59').

ÀRBITRE: Joan Garcia Colomer (Penedès-Garraf), assistit per Sergi Guxens Iranzo i Aiman Laaribi El Aamri (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Roger (Atlètic Segre) i a Mela, Edo, Ale i el tècnic Joan Coll (Europa).

GOLS: 0-1 (Lasota, 48'); 1-1 (Roc -p-, 85').