Especialistes en gols als darrers minuts

19 Desembre 2020 Redacció
Una jugada del matx Una jugada del matx E. V.

El Juvenil A de l'Europa ha tret un important punt del camp de l'Arrabal (1-1) per mantenir-se dins els cinc primers de la taula.

Lliga · Jornada 8 · 19/12/20 · 12:30 hores

PENYA ARRABAL
1 - 1 EUROPA

Partit sense massa ocasions el que han protagonitzat a Mallorca la Penya Arrabal i l'Europa. El primer temps, sense gaire història, ha passat sense pena ni glòria. A la represa el guió del matx ha semblat anar pel mateix camí fins que una acció ha canviat el destí de l'encontre i ha sacsejat el duel al minut 73.

En una acció ofensiva de l'Arrabal, l'assistent ha aixecat la bandera per assenyalar fora de joc, però com la pilota ha arribat a mans d'Aleix, l'àrbitre no ha fet sonar el xiulet i ha concedit llei de l'avantatge. El porter escapulat creia que s'havia marcat el fora de joc i ha plantat la pilota a terra. En aquell moment, Antoni li ha tret el cuir per rematar-lo a plaer a porta buida. L'àrbitre ha concedit el gol.

L'Europa havia doncs de remar amb el marcador en contra en el tram final i, tal com s'està especialitzant l'equip en aquesta temporada, ha tornat a trobar premi en els instants finals del duel: minut 88, pilota penjada a l'àrea, hi ha un refús, Alexis fa un gran xut, el porter la treu i, caçant el segon refús, Pereira ha establer l'empat definitiu.

PENYA ARRABAL: Álvaro, Jaume, Ismael (Amadou, 89'), Alejandro Vázquez, Marc Nuyts, Marc Guerrero, Marc Juiz (Sergio, 45'), Pau (Yassine, 89'), Antoni, Haitam i Socias (Alejandro Ribas, 83').

EUROPA: Aleix, Manel (Samba, 89'), Raúl, Pereira, Tomás (Llabres, 45'), Ibar, Biel, Èric Nin, Iglesias (Montoya, 63'), Riki i Adalid (Alexis, 45').

ÀRBITRE: Álvaro Varón Aceitón, assistit per Juan Antonio Lobón Garcia i Francisco Javier Gordo Martínez.

TARGETES: Grogues a Pau i Socias (Penya Arrabal) i a Tomás, Biel i Montoya (Europa). Vermella directa al tècnic Ignasi Senabre -minut 80- (Europa).

GOLS: 1-0 (Antoni, 73'); 1-1 (Pereira, 88')