Fent la carta als Reis!

17 Desembre 2022 Redacció
Celebració del 0-1 Celebració del 0-1 Lluís Basart

El Juvenil A masculí ha sumat per primer cop dos triomfs seguits a la lliga. Important victòria avui a Huesca (0-2) per somiar amb la salvació.

Lliga · J15 · 17/12/22 · Mpal. San Jorge · 15:15 h.

HUESCA 0 - 2 EUROPA

L'Europa marxarà cap a l'aturada de Nadal fent la carta als Reis i demanant una permanència que comença a tenir més forma d'opció real que de desig. Els europeistes, que han guanyat per primer cop aquesta temporada a domicili (i també primera vegada que no encaixen gol fora de casa), sumen 6 de 6 en els dos darrers partits i s'apropen a poder sortir del pou de la classificació.

Durant el primer temps s'ha vist un duel on les disputes i les pilotes dividides han estat la tònica dominant. Malgrat això, ben d'hora una gran acció per banda dreta generada per Julen ha acabat amb la pilota filtrada a l'esquena de la defensa per a l'aprofitament de Batu, qui no ha perdonat el 0-1. El perfil del primer temps s'ha mantingut idèntic fins el descans durant els 40 minuts següents.

A la represa i amb dos canvis de caràcter ofensiu per part dels locals, els europeistes s'han hagut de mostrar amb encara més ajuda entre jugadors en les accions defensives. Amb tot, l'Europa ha aconseguit generar dues situacions clares de perill que podrien haver decantat la balança. Al tram final, una internada de Mesfin i la seva posterior centrada a la frontal de l'àrea ha acabat amb un xut de Willy ajustat al pal: 0-2 i cap a casa!

HUESCA: Eduard, Ñama, Javier, Alejandro (Santiago, 45'), Diego Martínez (Lucas, 78'), Juan Cano, José Valentín (Jorge Javier, 58'), Hugo (Juan Soria, 67'), Diego Ibáñez, David (Marc, 45') i Ayman.

EUROPA: Éric, Batu, Vea, Basart, Roman (Vera, 57'), Alejandro, Amate (Boussid, 57'), Bernardo (Mesfin, 78'), Vici (Willy, 78'), Julen i Aron (Lamine, 88').

ÀRBITRE: Marcos Ramos Larraz, assistit per Pablo Oliván Oliva i Ignacio Irigoyen Cavero.

TARGETES: Grogues a Santiago i Javier (Huesca) i a Vera i Éric (Europa).

GOLS: 0-1 (Batu, 5'); 0-2 (Willy, 83').