Ferms a casa

09 Novembre 2019 Fran Capell
El triomf consolida l'equip a mitja taula El triomf consolida l'equip a mitja taula Fran Capell

Tercer triomf del Juvenil A de l'Europa al Nou Sardenya en aquesta lliga. En duel disputat aquesta tarda, 2-0 davant el Gimnàstic de Tarragona.

Lliga · Jornada 10 · 09/11/19 · 17:15 hores

2 - 0 GIMNÀSTIC TARRAGONA

Molt igualat el partit a la primera part i amb molt poques arribades per part d’ambdós equips, que han buscat amb pilotes llargues sorprendre el contrari. Tot i això, l’Europa ha marxat amb avantatge al descans gràcies a un cop de cap de Batalla, imposant-se al seu defensor al minut deu de partit.

La segona part ha començat amb una bona oportunitat pel Nàstic, però el xut de Boaz dins la frontal de la petita ha sortit fora. Els tarragonins han buscat el gol amb més cor que cap i Oscar, exescapulat, ha estat a punt d’empatar, però Mou ha rebutjat el xut. L’Europa ha reaccionat davant l’empenta visitant i ha posat una marxa més intentant sortir amb velocitat i no tirar-se enrera. Gairebé aconsegueix treure'n profit quan, en una pilota llarga, Tarik, anticipant-se al seu defensor, ha creuat la pilota davant la sortida de Dan.

Poc després Tarik, altre cop i amb tot al seu favor, ha xutat desviat dins l’àrea petita. Els darrers minuts el Nàstic ha penjat pilotes a l’àrea europeista sense sort. A la darrera jugada del partit, Turru, de jugada personal, ha sorprès la defensa tarragonina, s’ha endinsat dins l’àrea i ha creuat la pilota a l’escaire del pal contrari, deixant el partit sentenciat. Segona victòria consecutiva al Nou Sardenya que permet situar l'equip al bell mig de la classificació.

EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Joan Marc, Roc, Reda (Antonio 76’), Del Cura, Tarik, Aaron (Turru 67’) i Gonpi (Arnau 85’).

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA: Dan, Quiros (Álvaro), Alfredo(Caliz 82’), Víctor, Boaz, Joan Nin, Xime (Alex 58’), Caño (Robledo 46’), Oscar, Grau i Zaka.

ÀRBITRE: Gerard Brull, assistit per Oriol Jarit i Santiago Curbelo.

TARGETES: Grogues a Batalla, Aaron, Del Cura i Gonpi (Europa) i a Antonio,Caño, Zaka, Joan Nin, Robledo i Albert Sentis (Gimnàstic Tarragona). Vermella directa al segon tècnic Albert Clavero –minut 64- (Europa) i al jugador Víctor –minut 88- (Gimnàstic de Tarragona).

GOLS: 1-0 (Batalla, 11’); 2-0 (Turru, 92’)