Final de lliga amb triomf a casa

19 Maig 2024 Redacció
Marcos, protagonista Marcos, protagonista Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A escapulat s'ha acomiadat de la Lliga Nacional superant el Figueres (3-1) amb un darrer gol del partit obra... del porter Marcos!.

Lliga · Jornada 30 · 19/05/24 · Estadi Nou Sardenya · 16 h.

3 - 1 FIGUERES

El curs esportiu 2023/2024 ha arribat a la seva fi a la segona màxima categoria del futbol juvenil. L'Europa ha acabat finalment cinquè a la classificació, pujant una posició en aquesta darrera jornada després de remuntar un 0-1 del conjunt visitant.

El Figueres s'ha avançat de penal al minut 10 de partit i el 0-1 s'ha mantingut fins el descans. A la represa, l'Europa ha capgirat el resultat amb un matiner gol d'Ibe al minut 49 i ja donant del tot la volta amb un de Marcel passada la mitja hora de la represa.

La sentència del matx ha arribat al minut 83 i de la manera més curiosa per posar fi a la temporada: a l'Europa li han marcat penal a favor i ha estat el porter Marcos Riaño l'encarregat de xutar-lo, clavant la pena màxima amb un autèntic golàs.

EUROPA: Marcos, Jan Alonso, Jordi, Edo, Rozo (Ale, 60'), Castany (Lasota, 45'), Leandro (Marcel, 45'), Dani, Ibe, Jové (Mela, 45') i Rueda (Adri, 70').

FIGUERES: Oriol, Dani, Biel Ferrús, Marc Vila, Luís, Gerard, Biel Carreras, Xavi, Pol Bota, Marc Muntal (Pol Herrera, 59') i Marc Emili.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Baix Llobregat), assistit per Guilherme Luis Ferreira Canteiro i Sofia Cabezas Pérez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Castany, Edo i Marcel (Europa) i a Luís (Figueres).

GOLS: 0-1 (Luís -p-, 10'); 1-1 (Ibe, 49'); 2-1 (Marcel, 67'); 3-1 (Marcos -p-, 83').