Final feliç a casa!

15 Maig 2021 Fran Capell
El darrer partit a casa, un esclat d'alegria! El darrer partit a casa, un esclat d'alegria! Fran Capell

El Juvenil A de l'Europa ha tancat la temporada com a local amb la primera victòria de la segona fase contra l'Ebro (2-0).

Lliga · 2a Fase pel Títol · Jornada 4 · 15/05/21 · 17 hores

2 - 0 EBRO

En un duel intranscendent a nivell classificatori, l'Europa ha estat més ambiciós que l'Ebro i s'ha endut els tres punts amb gols de Marçal i Elhadji. La primera part s'ha escrit amb poques ocasions per part dels dos equips. Tot i això, als tres minuts de partit una indecisió entre defensa i porter visitant no ha acabat en gol per ben poc. Ha estat Lorente qui ha tret en línia de gol quan l’esfèrica ja es colava.

Poc després l'Ebro ha fet una de les poques arribades del primer temps, però Abenia, forçat, ha rematat al lateral de la porteria defensada per Pablo. Les ocasions gracienques en aquest primer temps han estat a pilota aturada; en una d’aquestes, la pilota ha arribat al segon pal, on Montoya ha afusellat Anton, qui ha desfet el perill.

La segona part ha començat molt bé pel conjunt d'Ignasi Senabre, doncs Marçal ha rematat de cap i ha fet l'un a zero després d'una falta lateral. Fins els darrers minuts el partit no s'ha animat i l'Europa, a la contra, ha pogut incrementar el resultat. Tot i això ha estat l’Ebro, que jugava amb un home menys, qui ha disposat de la millor ocasió amb un xut al travesser en el minut 88. En la darrera jugada del matx, Biel ha estat travat dins l'àrea i Elhadji ha marcat, de penal, el definitiu 2 a 0. Bon comiat pel juvenil a casa aquesta temporada.

EUROPA: Pablo, Nieto, Ferri, Pereira (Peñalba, 67’), Ibar, Montoya (Pueyo, 46’), Biel, Marçal, Arnau (Uri Muñoz, 67’), Èric Nin (Manel, 46’) i Alexis (Elhadji, 46’).

EBRO: Anton, Abenia, Lorente, Coulibaly, Rivas(Juan Cruz 61’), Hugo (Pablo, 46’), Mballo (Barrrios, 71’), Sastre, Adrian, Leiton (Uson, 61’) i Coman (Álvaro, 61’).

ÀRBITRE: Jordi Serradelarca, assistit per Biel Garolera i Jordi Fullà.

TARGETES: Grogues a Peñalba (Europa) i Coulibaly i Uson -dues i expulsió minut 80- (Ebro).

GOLS: 1-0 (Marçal, 47'); 2-0 (Elhadji –p-, 90').

Campionat de Divisió d'Honor grup III · 2a Fase pel Títol.

Primera victòria i primers punts en aquesta segona fase. Darrer partit a casa de la temporada.